cinsel sözlükte kendi resmini kullanmak

mermaid
İnstgram , facebook ve twitter da herkesin ismi ve soyismi ile hemde zaten fotoğraflar paylaşılıyor. Sözlükte korkacak ne var cok anlamış değilim. İnstgramım yok Facebooku aktif kullanmiyorum ve twiterda resmim yok.

Değişik olarak herkesin aksine bende burda paylaştım. Zaten buradan ilk evlenen kadin yazar da benim . ve yine ilk fotograf paylaşan da ben oldum .

Ben bu cinsel sözlüğün ilkleriyim ve eminim sonu da ben kalacağım.

Bir cok yazardan mesaj aldim herkes cesaretimi sorguluyor . mesaj kutumu kapatıvermem benim için cok zor degil engelleyip gecmekte öyle.

Resim atmaktı amacım elbette beğeni almak değil. Zaten hic beğeni almak icin resim paylaşmadim. Burdan evlenip ayrıldığım eski eşe okumuş oldugum bir meydan.

kendisi ayrilmis oldugumuz halde bu sözlüğe takılmama karışıyor. Ben de asla bana karışamıyacağına dair meydan okuyorum .

İster sözlük hesabim olur ister fotograf atarim bu benim kendi kararım. Ben kendime bile sınır cizgi koymazken başkasının bana koymasina tahammül edemiyorum.
6
dolores dolores
Eski eşin kimdi merak ettim? :)
dolores dolores
Bu kadar detaya girmişken boşanma sebebini de merakla bekliyoruz :)
mermaid mermaid
Ben zaten burdan onunla tanıştığımda boşanmış bir anneydim .3 evladım var. Ve o hic evlilik yapmamıs biriydi yani cocuguda yok. Onun ailesi bizi denk görmedi. Onların sözünü çigneyerek benle evlendi sonrada ailesinin blöflerine dayanamadı. Zaten kaygı bozukluğu vardı surekli panik atagı tutuyordu ailesinin tehditlerine blöflerine dayanamadı . hem aynı zamanda da borderline kisilik bozukluguda var . yani bir nefret efiyor bir cok aşik bir gün övgûyle metiye dizer diğer gün sövgü dizer. Ailesi icin beni suclamaya başladı annesinden onu ben koparmışim oysa ilk tanistigimizda onlardan nefret ettigini diyorfu ama nefret degil borderline imiş. Yani hani derler ya aşk ile nefretin arasinda ince çizgi var diye aslinda ince çizgi yok borderline var tedavi şart. Bu ailesinide bir cok seviyor ve bir nefret efiyor ayni duygular ben icinde gecerli. Banada duygusu ayni yani. ailesi oradan duygusal sömürü ile tehdit yapınca sürekli dayanamadı gitti . 3 aydır ayriyiz ve 3 ay icinde defalarca birleşmek istedi bizim hikayemiz daha bitmedi verilmis sozumuz var vesayre ama ertesi gun hep fikri degisti . 3 aydır bana hep ulaşiyor bir gün aşk sözleri diher gun nefret sozleri dizer yani benim ruh halimide kendine benzetti. Artik benimde bir tedaviye ihtiyacim var
dolores dolores
kurtulduğun iyi olmuş. Ailesine sevgisi olmayandan aile olmayı bekleme zaten.
mermaid mermaid
Yok ailesi cok seviyor ama o ara sadece sevmedigini saniyormuş bende bunu bilemezdim bana kötuluyordu sadece kızginmiş borderline rahatsizligindan muzdarip kisilerin nefretini ciddiye almamak gerekir onlar sadece öfke ile nefreti çok kariştiriyorlar. Ailesi kendisine zarar vermesin ve bana zarar vermesin diye gitti o nun ailesi cok fena bence kendisi hicde kötü biri degil
mermaid mermaid
Ayrildiktan sonra zaman zaman beni sinir ediyor ama ben ondan nefret etmiyorum ve ona bir kinim yok dargın degilim sadece iyi olsun isterim . hakkında hayirlisi olsun . ama cidden kötü biri değil yani hayırsiz biride değil
gudubet kari
Ruh hastası olmalı . Ben mesaj kutumu açmaya cesaretim yok ... bu ne cesaret...

Edit: başlık benim değil biri silip kaçmış keşfet bölümünden karşıma çıktı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol