cinsel sözlüğün 1. yılına özel yazarların duygu ve düşünceleri

ilhampipisi
Geçtiğimiz günlerde 1. Yılını dolduran sözlükle ilgili yazarların aklındakileri klavye yardımıyla bize aktardıkları başlık.

'Üç hafta sonra sözlükteki 1. Yılımı dolduracam. İyisiyle kötüsüyle geçen 1 yılı. Sözlüğün reklamını ilk ekşi de görmüş ve neymiş bakalım bu diye bir ikindi vakti sözlüğe girmiştim. En başta sadece cinsellikle ilgili şeyler yazılacağını düşünüp andorra entrymi zorla, ucundanda olsa kadınlara bağlamaya çalışmıştım. Ee sonra adminin her sabah evden çıkmadan sıçmak başlığıyla bu konuda aydınlanmıştım.

Sadece 1 yıl oldu ama yine de söylüyeceğim 'siz yeniler bilmezsiniz o zamanlar daha sözlüğün ilk günleri ve sözlüğün bayağı bir eksiği var ve doldurulması gerekiyor. İşte ben ve (yazar: niyet ettim boşalmaya) o günlerde epey çaba sarfettik, gecemizi gündüzümüze kattık. Sonuçta admin çabamızı gördü ve beni sözlüğün üçüncü moderatörlüğüne uygun gördü. Ee dile kolay henüz 10. Günümden 500 entry girmiştim. Ee işte bu aralar mesaj kutuma biri dadandı durmadan burası şöyle olmalı yok böyle olmalı diye beni rahatsız ediyordu. Haklılık payı olmasından ve sözlük için çaba göstermesinden dolayı admine verdiğim tavsiyeyle (yazar: arc and arcq) sözlüğün 4. Moderatörü oldu. Ondan sonra admin herkesin gönlü olsun diye modluk dağıtmaya başladı ama hakkını yememek lazım şu anda online listesindekilerin çoğunun moderatör olmasının sebebi gercekten kalıcı kimselere dağıtmış olmasıdır.

Bir yılda aramızdan ayrılanlar, küsenler banlananlar oldu ama geriye (bkz: #54243) entrylik( yazıldığı an itibariyle) çeşitli bilgi, yorum ve trollüklerle dolu bir arşiv kaldı.

Şu an da aramızda bulunmayan (yazar: freudun purosu), (yazar: xena), (yazar: niyet ettim boşalmaya), (yazar: tetra), (yazar: beyaz popo), (yazar: doktor)(yazar: succubus)'u minnetle anıp sözlüğün ilk yılındaki altın günleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

İstiklal Marşı ve Kapanış.
1
ilhampipisi ilhampipisi
D.
Sigmund Freud
zaman çabuk geçiyor, eskisiyle, yenisiyle , müdavimiyle iyi ki varsınız..
ayrıca ilk günden beri beraber olduğumuz arkadaşlarımıza da special thanks etmek istiyorum ; özellikle

okuryazar
dolores
johnny sins
stupidmotherfucker
bigkerry
arcq and arc
Artemisia
ilhampipisi
The red pill
zek

ve şu anda hatırlayamadığım bir kaç sanal arkadaşıma daha
1
ilhampipisi ilhampipisi
Ben de kendime teşekkür ediyorum. Beni izleyen anne babama ve alamanya'daki kuzenlerime selam yolluyorum. Teşekkürler. D.
nicktirgit
9 haziran 2019 tarihinde cins adam nicki ile üye oldum. sonrasında 1-2 nick ile yazarak devam ettim.
1. yılı böylece doldurduk. cinsel sözlükte yazan tüm yazarlara saygılarımı sunuyorum.. burada olmaktan mutluluk duyduğumu da belirtmeliyim...
teşekkürler cinsel sözlük..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol