cialis gerçekten işe yarıyor mu

ucan klitoris
merhaba,az önce sözlüğe katılmış bulunmaktayım açacağım ilk başlık ve gireceğim ilk girdi bu olacak.
23 yaşında bir erkeğim,malum Türkiye şartlarında çoğu zaman arzuladığımız kadınlarla değil de,bizi arzulayan kadınlarla birlikte olma imkanımız oluyor.
ben de cinsel anlamda gerçekten arzulamadığım birisiyle birlikte olurken 3. raunddan sonra sertleşmede ufak problemler yaşabiliyorum ve bu durum son zamanlarda canımı sıkmaya başladı.
size soracağım naçizane sorum şudur;

cialis alıp kullanan birisi varsa gerçekten işe yarayıp yaramadığı konusunda bilgilendirirse çok sevinirim,gerçekten işe yarıyor mu?
Sigmund Freud
1 ve 2. raunda sertleşiyorsan zaten normal bir insansın. daha fazlasına zorlamaya o kadar gerek var mı bilemedim.
cialis ve türevleri kan basıncını arttırarak penise kan gönderen ilaçlar, yani işe mutlaka yarıyor. ancak fazlası zarar, hem dim dik gezersin, hem de böbreklerin ağrır günlerce..
en kötüsü ise bağımlılık yapar, onsuz yapamazsın
1
ucan klitoris ucan klitoris
arzuladığım kadınlarla birlikte olduğum gecelerde 5 postayı gördüğüm oluyor,o yüzden bu rakam kendi ortalamamın altında hissettiriyor ve keyfimi kaçırıyor yoksa tabii ki 2-3 posta da ortalama bir erkek için gayet yeterli olabilir.
lazlo3
Alt alta iki başlığını okudum. Burada "malum Türkiye şartları her zaman beğendiğimiz kızla olamıyoruz" yazmışsın bir önceki başlıkta "tinderda bir kaç saatte 8 eşleşme yakalıyorum genelde hangilerine şans veririm bilemem" yazmışsın karar ver ama öyle mi böyle mi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol