evlilik başarı mıdır

the red pill
evlenmek ve çocuk yapmak bir kadın için başarı değildir. şunu anlayın artık.
mahallenin en çirkin kadını olsanız da, ilkokuldan sonra okumamış olsanız da, işsiz olup 100.000 tl borcunuz bile olsa, bir sürü erkek gelip evlenmek istiyor. birini seçip evlenebiliyorsun.
sırf 'am'ın olduğu için erkekler geliyor, ailenden istiyor ve evleniyorsun.
bir gece 30 saniye süren saçma bir sikişten sonra hamile kalıp çocuk doğurabiliyorsun.

birinin başarılı olması için maslow ihtiyaçlar hiyerarşisine göre; saygınlık ve kendini gerçekleştirme aşamasına ulaşması lazım. sen daha ilk basamaktasın, yeme,içme,sıçma aşamasını aşamamışsın ki, başarı bunun neresinde..
big cocktail
bu devirde evde kalmak tabiri çok sığ,modası geçmiş gibi geliyor bana.evlenmek,çocuk sahibi olmak gibi şeyler mutlaka yapılması gereken eğer belli bir yaşa kadar yapılmamışsa o kişiyi sanki ikinci sınıf bir insanmış kategorisine sokan durumlar olmaktan çıkmalı artık.i̇steyerek veya istemeyerek evlenmemiş bir insanın durumu,evlenmiş veya boşanmış bir insandan farklı olmamalı.bu konulara da artık bu kadar takılmamalı bence.
nudeboy
Başarı ya da başarısızlık gibi nitelendirilmeye konu olmayan şeydir zannımca. Kim nasıl isterse öyle yaşasın
lorem ipsum
başarısı da, başarısızlığı da kişiye göre değişir. bazen öyle hayatlar oluyor ki evlilik insanı hizaya sokuyor. yoldan savrulma eşiğindeyken her şey yoluna giriyor. bazense sırf toplum ve çevre baskısından, deyim yerindeyse evlenmek için evleniliyor ve dertsiz başa dert alınıyor. evliliğin değeri ve başarısı kişiye göre değişmekle birlikte, çevremdeki hemcinslerimde gördüğüm kadarıyla evliliğe saldıranlar genellikle başarısız bir evlilikten veya bir kadından dolayı kuyruk acısı olanlar. aralarında tükürdüğünü yalayıp yıllar sonra yeniden evlenenler bile oldu.

o yüzden, herkesin evliliğine kimse karışamaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol