kıskançlık duygusunu yenme yolları

gudubet kari
Aşağılık kompleksine sahip olduğunu kabullenmek kendini tanımak ... kendini ne kadar iyi tanırsa insan sorunlarını o denli kolay çözer... kendini yetersiz hisseden birisi kıskanır... kendisiyle özünden barışık
Olan bir insan kıskanmaz... ben zaten her konuda yeterli bir bireyim neden sevgilim/ eşim beni aldatsın diye düşünür... kıskançlığın sebebi özünde kendini yermektir başkalarının kendisinden daha iyi olabileceğini düşünmektir. Sürekli başkalariyla kendini kıyaslayan bir haldedir.

Kıskançlığı törpülemek istiyorsanız . Önce kendiniz hakkındaki düşünceleri değistirin. Siz kendi hakkınızda ne düşünürseniz diğer insanlar sizde onu görür. Kendinizi Mükemmel hissettirecek iyilikler yapın ve mükemmel biri olduğunuzu düşünmeye başlayın kıskandığınız bireylere iyilik yapın , hatalarına anlayış gösterin , suçlamayın hoşgörün belli bir müddet sonra sizde ki bu değişimi herkes idrak edecek böyle bir cevheri hiçkimse kaybetmek istemiyecek. Ve bir kaç yıl sonra o sizi kaybetmemek için kendini düzeltecek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol