kıskançlık duygusunu yenme yolları

gudubet kari
Aşağılık kompleksine sahip olduğunu kabullenmek kendini tanımak ... kendini ne kadar iyi tanırsa insan sorunlarını o denli kolay çözer... kendini yetersiz hisseden birisi kıskanır... kendisiyle özünden barışık
Olan bir insan kıskanmaz... ben zaten her konuda yeterli bir bireyim neden sevgilim/ eşim beni aldatsın diye düşünür... kıskançlığın sebebi özünde kendini yermektir başkalarının kendisinden daha iyi olabileceğini düşünmektir. Sürekli başkalariyla kendini kıyaslayan bir haldedir.

Kıskançlığı törpülemek istiyorsanız . Önce kendiniz hakkındaki düşünceleri değistirin. Siz kendi hakkınızda ne düşünürseniz diğer insanlar sizde onu görür. Kendinizi Mükemmel hissettirecek iyilikler yapın ve mükemmel biri olduğunuzu düşünmeye başlayın kıskandığınız bireylere iyilik yapın , hatalarına anlayış gösterin , suçlamayın hoşgörün belli bir müddet sonra sizde ki bu değişimi herkes idrak edecek böyle bir cevheri hiçkimse kaybetmek istemiyecek. Ve bir kaç yıl sonra o sizi kaybetmemek için kendini düzeltecek.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol