am benim dilletirim kıç benim elletirim bağ benim belletirim

mermaid
Feminizmin içindeki, antifeminist trollerin yazdığı pankart sözleri.(bkz: am benim dilletirim bağ benim belletirim ) sözleriyle , Kendini feminist göstererek, feminizmi yanlış algılatmaktır niyeti. Toplum bunlara feminazi lakabını yakıştırsada ben bunların gerçek bir feminist düşmanı olduklarına eminim. Feminizm kadın erkek haklarının eşitliğini savunur.cinsiyetleri kadın erkek diye ayrıştırmayı değil aksine İnsan haklarını savunurken ataerkli düzenin kadın haklarını yok saymasını engeller. Bu bir pozitif ayrımcılık değildir insan hakları bakımından denk olmayı istemekdir.

Feministin içindeki bu antifeminist troller pandaların soyu yerine erkeklerin soyu tükensin gibi pankart yazarak toplumun feministlerden nefret etmesini amaç edinmiştir . Erkekler de kadınlar gibi insandır ve feminizm insan haklarının eşitliğini savunan bir görüştür. Kadın eksenli değil insan hakları eksenli bir bakış açısıdır feminizm.

Edit: Kale içten yıkılır. Feminizm görüşlerini başkaları değil bu antifeminist troller yıkar . Feminist dayanaşmalarında; feministlerin bu trollere izin vermemesi görüşündeyim.
kadin duskunu
Eski sevgilimin hayat mottosuydu.
8
mermaid mermaid
En sevmediğim kız tipiyle takılmana Pek şaşırmadım doğrusu ? Seçici olmadığinı biliyordum.
kadin duskunu kadin duskunu
Niye seçeyim? Amaç evlilik değil ki. Temizse, çekiciyse sikerim. Sınav mı yapayım hatuna amk?
mermaid mermaid
Ben evlenmiyecek bile olsam çöp kişilerle cinsellik yaşamıyorum çünkü lendime saygım var ve midem bir çöplük değil tabi cinsellikte . Sen cinselliği bir çöplük gibi kullandığın için beni hiç anlayamıyacaksın bayım.
kadin duskunu kadin duskunu
Ya sus amk merici. Seçmekse ben de seçiyorum. Temiz olması ve çekici olması gerekiyor dedim. Çöpü sen götünden uydurdun.
mermaid mermaid
Ben uydurmadım senin kıtlığın . Ben karekter olarak iğrendiğim kişiyle birlijte olmam çünkü kendine saygım var. İnsan karekterinden iğrendiği kişiyle birlik oluyorsa cidden ikiyüzlü karektersizin tekidir. Ve ben bu ikiyüzlü kişilere çöplük diyorum bilnem şimdi kafana dank etti mi
mermaid mermaid
Seçicilikten anladığında nickin kadar komik . Hijyen ve güzellikmiş. İnsan önce cinsellik kuracaği kişinin niyetine karekterine sonra hijyenine ve en son güzelliğine bakar. Evlenmeyecek olsa bile bu böyledir. Dürüst temiz insanlar için kural budur. Karekteri çöplük ise çöp kişileri tercih edebilir .
kadin duskunu kadin duskunu
Karakteri düzgün adam bulsan götünü de si..tirirsin sen. Göt oğlanı seni.
mermaid mermaid
Bir benim kadınım iki bu üslüpla devam ederseniz emin olun sizi bu sözlükten attırırım. Cinsel sözlük kurallarını okuyupta gelin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol