am benim dilletirim kıç benim elletirim bağ benim belletirim

mermaid
Feminizmin içindeki, antifeminist trollerin yazdığı pankart sözleri.(bkz: am benim dilletirim bağ benim belletirim ) sözleriyle , Kendini feminist göstererek, feminizmi yanlış algılatmaktır niyeti. Toplum bunlara feminazi lakabını yakıştırsada ben bunların gerçek bir feminist düşmanı olduklarına eminim. Feminizm kadın erkek haklarının eşitliğini savunur.cinsiyetleri kadın erkek diye ayrıştırmayı değil aksine İnsan haklarını savunurken ataerkli düzenin kadın haklarını yok saymasını engeller. Bu bir pozitif ayrımcılık değildir insan hakları bakımından denk olmayı istemekdir.

Feministin içindeki bu antifeminist troller pandaların soyu yerine erkeklerin soyu tükensin gibi pankart yazarak toplumun feministlerden nefret etmesini amaç edinmiştir . Erkekler de kadınlar gibi insandır ve feminizm insan haklarının eşitliğini savunan bir görüştür. Kadın eksenli değil insan hakları eksenli bir bakış açısıdır feminizm.

Edit: Kale içten yıkılır. Feminizm görüşlerini başkaları değil bu antifeminist troller yıkar . Feminist dayanaşmalarında; feministlerin bu trollere izin vermemesi görüşündeyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol