yazar organick'i geri döndürme kampanyası

mermaid
İsmini vermiyeceğim bir yazar tarafından bugün yazar (bkz: organick) için mesaj aldım.
Fırsatıni bulsa ulaşabilse bizzat özürdileyeceğinden eminim .

uluorta özürdilemek kimine zor gelebilir. @organick o yazarın bütün kadınlardan özürdilemesini beklediğini biliyorum . ve bunu anca dönerse etkileyici konuşmasiyla yazar (bkz: @organick) anca kendisi başarabilir.

Burası ortaasya nefretin ırkçılığın kol gezdiği bir diyar . bunu görmekten rahatsiz olup gitmek kabuğa çekilmek bunu değiştirmeyecek aynı şekilde nefretle konuşanin diliyle aynı dili konuşmakta çözüm üretmeyecek .


bu yazar kardeşimiz @organick 'in mesaj alımı zaten hep kapalı olduğu için bugun bana ulaşan yazarin maksatının gerçekten pişmanlık ve özürdilemek olduğuna eminim.

2
mermaid mermaid

yazarmız siteminde çok haklı ve beklediği özür çok belli . bu başliklara izin verilmesine bile sitem etmiş. Aramıza geri dönmesini istiyorsanız Bence silmeniz gereken başlık ve entryler belli
mermaid mermaid
Lafı bile olmaz mahcup ediyorsunuz beni . severek okuyacağim bir yazarı aramıza döndürmek içindi hepsi . asıl iyilik ve güzellik sizin içinizde . resmen entrylerinize yansimiz kalbinizdeki güzellik iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim . bana iyi dilek dileyenin bin misli kendi başına gelsin.
pia123
organick bacım dön geri kız... sensiz buralar daha ıssız. gerçekten mantıklı entryler giren. seviyesi verdiği cevaplarla belli olan yazar arkadaşları küstürmeyelim lütfen
3
organick organick
Geldim ayol. Geldim hacı muradım benim. 😎
pia123 pia123
:) hoş geldin bacım az daha gelmesen kendimizi zincirliycektik söğütlü çesme metrobuse :) gıtme bı daha oyle habetsız emı
organick organick
Jssjsjjdjs oyle olmus biraz. Utandim zaten hep. Gitmem soz 🌷
peki karicigim
sözlükte kavga gürültü olması için açtığım başlıkların eski yazarları sözlüğe küstürmesi olayı.
bu duruma en çok ben üzüldüm. çünkü olayların bu noktaya geleceğinin farkında değildim. organick adminimizi seviyorum. entrylerini de ilgiyle takip ediyorum. kendisine yaşattıklarımdan dolayı pişmanım. bu yüzden yaklaşık 1000 tane entry'mi tek tek gözden geçirdim. içlerinden rahatsız edici olanları sildim ve düzenledim. artık lütfen geri gelsin. bundan sonra insanları rencide eden, karalayıcı entryler girmeyeceğime söz veriyorum. kendisinden de özür diliyorum. lütfen beni affetsin.
3
mermaid mermaid
Vaavvv çok etkileyici . telafi için elinden geleni yaptınız sizi takdir ediyorum. Aff etmek büyukluktur gerisi artik organick ' e kalmış . umarım bizi görüyor okuyordur. Okuyorsa döneceginden eminim
mermaid mermaid
Çok mütevazisiniz. Alçakgönüllüğünüzle ne kadar kocaman bir yûrege sahip olduğunuzu ispatladiniz
mermaid mermaid
@organick kesinlikle size katılıyorum . umarim verilen sözler tutulur
mermaid
"Bir kalemde silebiliyorsan eğer; kusurunu sil dostunun, dostluğunu değil.

Aff etmek büyüklüktür ve seni entrylerinden tanıdığım kadarîyla kocaman bir yüreğin var. Organick lütfen kapattığın hesabı şifreni gir aç ve geri dön .

yazar organick'i geri döndürme kampanyası
sexreter
bahsi geçen yazarı tanımam fakat yazdıklarına baktığım zaman sevilmeyi sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.

sözlük ortamlarında kimseyi kırmak ya da üzmek tarafında değilim, bu yüzden yazar (yazar: organick)'i kıran kişinin bu durumu düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum. sorgulamak elbette haddime değil ama fikrimi belirtmeden geçmek niyetinde değil gönlüm.

güzel yazan, güzel düşünen bir yazarın geri gelmesi gerektiğini düşünüyor ve kampanyaya destek veriyorum.
2
organick organick
Çok teşekkür ederim, sexreter. Bu güzel düşüncelerinin, bakış açının ardındaki seni kendime çok yakın hissettirdin. Hoş geldin, sefa getirdin bu arada. Hep birlikte daim olabilmek dileğiyle.
sexreter sexreter
sizi burada görmek çok güzel :) hoş buldum, siz de hoş geldiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol