yazar organick'i geri döndürme kampanyası

mermaid
İsmini vermiyeceğim bir yazar tarafından bugün yazar (bkz: organick) için mesaj aldım.
Fırsatıni bulsa ulaşabilse bizzat özürdileyeceğinden eminim .

uluorta özürdilemek kimine zor gelebilir. @organick o yazarın bütün kadınlardan özürdilemesini beklediğini biliyorum . ve bunu anca dönerse etkileyici konuşmasiyla yazar (bkz: @organick) anca kendisi başarabilir.

Burası ortaasya nefretin ırkçılığın kol gezdiği bir diyar . bunu görmekten rahatsiz olup gitmek kabuğa çekilmek bunu değiştirmeyecek aynı şekilde nefretle konuşanin diliyle aynı dili konuşmakta çözüm üretmeyecek .


bu yazar kardeşimiz @organick 'in mesaj alımı zaten hep kapalı olduğu için bugun bana ulaşan yazarin maksatının gerçekten pişmanlık ve özürdilemek olduğuna eminim.

mermaid mermaid

yazarmız siteminde çok haklı ve beklediği özür çok belli . bu başliklara izin verilmesine bile sitem etmiş. Aramıza geri dönmesini istiyorsanız Bence silmeniz gereken başlık ve entryler belli
mermaid mermaid
Lafı bile olmaz mahcup ediyorsunuz beni . severek okuyacağim bir yazarı aramıza döndürmek içindi hepsi . asıl iyilik ve güzellik sizin içinizde . resmen entrylerinize yansimiz kalbinizdeki güzellik iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim . bana iyi dilek dileyenin bin misli kendi başına gelsin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol