sözlük yazarlarının mastürbasyonu keşfetme hikayeleri

deniz ayısı
11-12 yaşlarımda, uyduda 1600'lerde çıkan eros tv diye bir kanal sayesinde oldu. günün büyük bir kısmında https://youtu.be/4F9DxYhqmKw eşliğinde ekranda dönen çıplak kadın heykeli ve telefon numaraları gösteren kanalda bazı saatlerde kadın vücudunu metalaştıran soft içerikler olurdu, meme falan izlerdim. benim için içgüdüsel bir çekiciliği vardı ve çıplak kadın merakımızı çok olmasa da meme bölgesinde gideriyordu, genitallere girmiyorlardı.
aynı zamanlarda çevreden duyulan zımbırtılar, gazete kuponlarıyla alınan sağlık ans.klopedileri ve tubitak kitabevi'nden çıkan 'vücudunuz nasıl çalışır' isimli harikülade bir kitap sayesinde de cinselliği kendi kendime bir seviyeye kadar çözme noktasına gelmiştim. bir gün şans eseri eros tv'de meme izlerken birden erkekler belirdi. adamın bob ross misali saçlarını hiç unutmam. emiklediği kadının da dudağında irice bir beni vardı. erkeklerle kadınlar arasında salya alışverişi esnasında şifre girdi ama evin de boş olması neticesinde, şifreye rağmen izledim. cine 5 şifresi gibi olmayan biraz tırt bir şifreydi ve yeterince uzaktan görüntü anlaşılıyordu. misyoner pozisyonda adamın testislerinin altına konan kamera açısıyla çekilmiş uzunca bir sekans sırasında bacak aramdaki şeyi tam olarak nasıl kullandığımızı kafamda yanan ampul eşliğinde çözmüştüm. daha önce bir şekilde ereksiyonu yaşıyordum ama hiç bir yere falan sürtünüp zevk aldığımı hatırlamıyorum. o an ise o gördüğüm sahneyi çat diye taklit etmeye karar verdim. tükürük kullanmayı da o an akıl ettiğimi hatırlıyorum.
sonrasında yaşadığım şey yüzünden korkudan altıma sıçayazmıştım. saydam bir boşalma olmuştu; tam da olduramamışımdır muhtemelen çünkü zihnen yaşadığım şey karşısında dehşete kapılmıştım, öleceğimi sanıp tuvalete koşmuştum. elimi yüzümü yıkadım, derin derin nefes aldım falan. 'aileme mi anlatsam, yanlış bir şey mi yaptım lan' gibi düşüncelerle günü kapatmıştım. sonrasında herhalde bir sene falan yeltenmemişimdir.



https://gobblefunkasia.wordpress.com/tag/mean-girls/
anonim_kullanıcı_3 anonim_kullanıcı_3
Ben de sağlık ans.klopedisinden teorik olarak bazı şeyler öğrenmiştim :)
anonim_kullanıcı_3 anonim_kullanıcı_3
Bu arada eklediğiniz kitapta alttaki ingilizce içeriğin çevirisi de var mı merak ettim. Çocuklara cinsel bilgi veren kitapların bazıları korkunç oluyor.
deniz ayısı deniz ayısı
Sağlık ans.klopedileri :))
Kitabın türkçe versiyonunun görüntülerini internette bulamadım. Ama bu resimler falan hep vardı. Nasıl çevirdiklerini hatırlamıyorum.
deniz ayısı deniz ayısı
Ha ama o sitedeki resim arası yorumlar yok, onlar sayfadaki kişisel notlar.
anonim_kullanıcı_3 anonim_kullanıcı_3
Nadir kitapta buldum. Fiziki olarak inceleyeceğim bir yerde bulursam bakmak isterim. Benimki çocuklara yönelik değildi. Genitaller grafikle anlatılmıştı. İki yumurtalığı bağlayan tüpler, üçgen gibi.. Çocuk aklımla kendiminkine bakıp bakıp oradakine benzetemezdim. :/ biz bilgiye yeterince erişemezken şimdikiler de 10 yaşında porno ile tanışıyor. Bir arası olmalı.
deniz ayısı deniz ayısı
Heh, arası bizmişiz, bizden öncekilerde ans.klopedi de yoktu. çok da yapacak bir şey yok, nehir akıyor. uyum sağlasın gelecektekiler napalım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol