mermaid

gudubet kari
Sözlük ' te ifşa ve yazar hakkında dedikodu etmeyi doğru bulmasam da (bkz: gudubet kari) başlığına yazılanlar için umursamazlığı bırakıp fikir beyan etmek isterim. (bkz: #61957) entrysinde sözlüğün yönetimi sayın admin bu entryi bırakmış. Memaid (yazar: mayhem )' in belirttiği gibi onun nickini değiştirmiş olamaz sanırım. Tabi başka bir cihaz kullanmadıysa...başka bir cihaz kullanması da mümkün elbette...yalnız burda tanimadığim kişiyi gömmek istemiyorum . Doğru söylediğini varsayarak (yazar: mayhem ) size geçmiş olsun diyorum. Bir de entryinin son paragrafında kastığın duyar gözümden kaçmadı evladım. Mermaid' in sizde nudesi olduğunu iddaa edip onu zan altında bırakmışsınız bir de bir kadının bunu atlatması zor yapmayacağım diye duyar kasman beni çok şüphelendirdi. Tanımadiğınız birine hesap bilgilerini vermenizi çok yadırgadım... doğru söylediğinizi varsayarak geçmiş olaun dedim.


Ve tekrar sayın admin ' in mermaid hakkında şu entrysine dikkat cekmek isterim (bkz: #61968)
Geçmişte çoklu hesap kullanmış bir troll olduğu gerçeğini ... 15 yıllık ekşi sözlük tecrubelerime dayanarak trollerin genelde harun abi olduğunu ifade etmek isterim. Mermaid bence bir harun abi imiş. Hiçbir kadın bir erkeğin penisini gidip başka kadına atmaz tahminlerime göre mermaid farkli cihaz kullanıyor ve kendi itibarına zarar gelmesin diye birinin hesabını kullanıyor ve kendi resimleriyle milleti taciz ediyor . Bunu anca bir erkek yapabilir. Mermaid kesinlikle kadın değildir. Mermaid hesabını deşifre eden kişi bile bence mermaid ' in kendisi olabilir. Neden paronoyaya düştüğünüzü şimdi anlıyorum. Bir de bu nasıl kadınmış herkese telefonunu vermiş mesajlaşmış ve dolores yukarda sözlükte tanıdıği eski kocasından dem vurmuş.
Ben bunun sözlükte evlendiğine asla inanmam kadın olduguna yine asla inanmam. Başkasının hesabını ele geçirmesi çok daha ilginç . bir de yukarı da tuhaf bir whatsapp grubundan bahsedilmiş . Bence sözlükten iki sevgili yakın arkadaşlarıyla senaryo belirleyip karşılıklı yazışıp oyun oynamış milleti huzursuz etmiş. Bahsedilen whatsapp boyle birşey sanırım. doğru olduğunu varsayarak diyorum ki Bizene kardeşim sizin özelinizden bir de niye paylaşıyorlarsa burada.

ergen oyunlarına benziyor bu benim kafam pek almadı ...sizin yüzünüzden millet yeni üye olanları kaçırtacak .geldiğim günden beri mermaid sensin ithamını duydum sizin yüzünüzden.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol