kadınlar parasız erkeği sevmez

ilhampipisi
maddi özgürlüğe kavuşmamış, kendini geliştirmemiş dışarıda tek başına hayatta kalmaları zor olan kimselerin elbette ki fakir erkeği tercih etmelerinin bekleyemeyiz. Zaten kendini geliştirmiş bir kadın evleneceği insanda ilk seçenektekiler gibi direk para aramaz.
jesuschrst jesuschrst
dostum bu dediğine sen kendin inandın mı ? :) ve senin kurduğun "maddi özgürlüğe kavuşmamış, kendini geliştirmemiş dışarıda tek başına hayatta kalmaları zor olan kimselerin elbette ki fakir erkeği tercih etmelerinin bekleyemeyiz." cümlenden zengin erkeklerle beraber olan kadınların, maddi özgürlüğüne kavuşmamış, kendisini geliştirmemiş, tek başına hayatta kalmaları zor birer birey olduklarından dolayı zengin erkeklerle beraber oluyorlar sonucu çıkmaz mı ?
ilhampipisi ilhampipisi
Immm... hayır çıkmaz!
ilhampipisi ilhampipisi
parası olmayan ve iyi bir gelcek isteyen kadınlar zengin erkeği tercih ediyor ama her zengin erkek gidipte maddi özgürlüğünü kazanamamış ve iyi bir gelecek isteyen kadınla evlenmiyor.
jesuschrst jesuschrst
dostum mesele evlenmek değil ki ? :) ilişki her ilişki kavramı evlilik ile mi bitmekte? birliktelik dedim kaldı ki ilk entry de :) ben olsam ben de evlenmem açık ve net olarak söylüyorum bunu. ama mesele evlenmek değil birlikte olmak. ilişki yaşamak,evlilik dışında adını ne koyarsan koy.
ilhampipisi ilhampipisi
D.d hocam ben daha birlikteliğini evlenmekle taçlandırmak istemeyen bir kadın görmedim. Zaten zengin adam ile beraber olmuşlar asla bu fırsatı kaçırmazlar. Birliktelik kapsamında düşündüğümüzde haklısınız ama ne bileyim kadınlar işte onları anlamak gerçektende zor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol