gençken suratına bakmadığı erkekle 35 yaşında evlenmek isteyen kadın

rothstein
Normal bir insandir.

Hic fiziki gorunumunu, fiziksel gucunu, maddi veya sosyal gucunu kaybetmis bir erkek gordunuz mu?

Neredeyse tamamen ayni rotayi izler. Zamaninda iyi durumdayken alternatifi cok oldugu icin insan yerine bile koymadigi kadinlari "umdugunu degil buldugunu", "buna da sukur", "allah ne verdiyse", "dustugumuz hale bak mni skm" gibi sloganlar aklindayken s.kmeye baslar.

Insan rasyonel olursa, kendini frenlerse, kalici iliskiler yurutmeye calisip tatmin olmaya calisirsa boyle durumlar olmaz.

Ancak Insan dedigimiz canli özünde böyledir azizlerim, o hayvani ic gudulerimiz ve secemedigimiz sosyal, fiziki, cografi ve ps.kolojik faktorler, ustune 21.yy dusunce akimlari sonucunda insanlar ne yapacaklarini sasiriyorlar.

Halbuki en buyuk 3 fantazini bile yapmis olsan bu sefer daha fazlasini istiyorsun, veya yaptiktan sonra bir anlami kalmiyor. Cunku biyolojik fare ve maymunlardan cok farkimiz yok.

Son olarak bir fare turunu sizinle paylasmak isterim sevgili cinsel sozluk. Ismini unuttugum bu fare alt sinifinin erkekleri mevsimleri geldiginde ciftlesebildikleri kadar disi ile ciftlesirler. 2 gun filan suren bir surec. Surecin sonunda minimum 100 maksimum 500 disi ile ciftlesmis olan erkek farenin tasaklari morarir, siser, beyin ve vucut iflas eder ve dogasini gerceklestirmis bir canli olarak sefil bir sekilde geberir.

Insan turunun en buyuk ozelligi dogaya hukmedebilmesi, dogal olmayan seyler yapabilmesi, dolayisiyla kendine de hukmedebilmesidir. Hadi hayirli s.kisler olsun cemaati cinseller.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol