erkek organının sünnet olurken fazla kesilmesi

kaligokhan
sünnetin erken boşalmayla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Sünnet sağlık sorunlarını ortadan kaldırdığı gibi, zevki ve hazzı üst noktaya taşır. Bunu size en güzel örnekle, rotarlı prezervatif kullandınız mı ? kullanmadıysanız deneyin prezervatifdeki sıvı penisiniz ile temasa geçtikten sonra penisinizin yüzeyindeki deriyi ve kılcal damarları uyuşturur ve siz seks esnasında git gel yaparken hiç bir şey anlamazsınız boşa gidip gelirsiniz, işte buda süreyi uzatma sebebidir. Peki seksin süresi olumlu oldu, ama seksten tatmin edici zevk alındı mı? hayır.
erken boşalmanın beyin, kas, damar, ve kan ile ilgisi vardır. Turkiye de son 20 yılda %400 oranında erken boşalma artmıştır sebebi gayet açık ve nettir. sağlıksız beslenme, hormonlu gdo lu besinler hazır tüketim hazır gıdalar ve gıdalara takviye yapılan %100 sağlıksız koruyucu maddeler ve daha niceleridir. Damar tıkanıklığı olan bir adamın %100 eroksyon ve erken boşalma sıkıntısı vardır.

Sağlıklı bir erkek seks esnasında boşa gidip gelmez, her git gel de çok büyük zevkler alır, sert penisi ve yüksek performanslı git gelleriyle partnerini çabucak orgazm eder, kendisi de boşalırken uçabilir ve menisi çok tazzikli ve bol gelir. sağlksız erkeklerde ise tam tersi olur, boşalmamak için vajinadan çıkmalar, kendisini sıkmalar, peniste yumuşaklık, az ve tazziksiz meni vb vb... ondan sonra sünnet erken boşaltıyor hüloğğğ diyenleri görürsünüz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol