formattan muaf serbest yazma köşesi

banadalazm
Herşeyin bokunu çıkardılar, turiste serbest olup ülke insanına yasak koymak nasıl bir mantık, insanları eve tıkıp yardım yapmamak nasıl bir kafa yapısı belli değil. Baştaki adam kendi kuralına uymadan iftar iftar gezerken, insanlara ceza yazmak için yarışan polisler ayrı bir ironi konusu. Kaç gündür e devlete girmeye çalışan ben,imalat sektöründe çalışmama ve muafiyet kapsamında olmama rağmen sisteme girdiğimde bana izin belgesi vermemesi, kurumlar arası entegrasyonu beceremeyenler yüzünden, izin belgesi için ordan orayı aramam yıldırdı artık beni. Düşünün, cinsel sözlükte bile bu konulardan başka yazacak birşey gelmiyor aklıma. Kafam rahat olsa Amdan götten bahsetmek isterdim aslında

Sözün özü evde zaman geçmiyor, ülke gündemine bakınca sürekli bir moral bozukluğu. Ülkenin en önemli kalkınması olan sanayi sektöründe olması gereken para, üretim yapmadan veya bir değer katmayan iş yapan kişilerin elinde olması daha çok canımı sıkıyor.

Bir umut yaşıyoruz işte, eğer olurda 2023te yine bu parti iktidar olursa, kesin gidiyorum bu ülkeden. Sikseler durmam daha.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol