bdsm'de güven

bdsmizmir
bu konu ağırlıklı olarak sub'un efendisine ilişkinin başlangıçında,süresince ve bitiminde duyduğu güven diye üç kısımda incelenebilir(esasen bottom ve top arasındaki güven demek gerekir ama kolay anlaşılsın diye efendi ve sub deyimlerini kullanacağım);

başlangıç:bdsm ilişkileri çoğunlukla internet üzerinden kurulur.kişiler kendi sosyal çevrelerine extrem duygularını açmak istemezler.deşifre olmak en büyük korkudur.en çok kullanılanı sanal ortamlar ve dating siteleridir;sosyal olarak deşifre olmayı engellemekle beraber yeni riskleri de beraber getirir.

bu seviye için tavsiyelerim;sadece bu tip işler için kullanacağınız bir mail adresi, fake bir ad soyad, mümkünse adınıza ve ya bir tanıdığınıza ait olmayan bir telefon hattı, iletişim için skype yada connected2me gibi programlar kullanın.

sub bu aşamada güvenli bir mesafede olmasına rağmen tanımadığını biri ile sohbet etmek ve onun güvenirliğini anlamak zorundadır.bunun için en iyi tavsiyem uzun uzun yazışın yada sohbet edin. (güvenirlik dışında uyumluluk da aranması gereken bir konudur) gizli numaradan karşı tarafı arayın ve sohbet ortamı yaratın. kimse uzun süre kendini saklayamaz,dengesiz ve sıkıntılı biri kendini belli eder. şüpheniz var ise mesafenizi koruyun ve sosyal konumunuzla ilgili bir bilgilerinizi vermeyin.

ilişki:eğer sub güven duyar ve ilişki başlar ise iki önemli konuda efendinin ciddi sorumlulukları vardır;
1)sub un fiziksel ,ruhsal ve sosyal güvenliği.sub un sosyal ortamının bilgileri(adı soyadı,evi,adres,işi ve mesleği,fiziksel durumu(seans içinde vucudunda oluşacak izler ve yerleri,eve varış saati ve mazereti) ve ruhsal durumu(seansın ilerme hızı,yeniliklerin tahribatı ve düzenin içsel kabulu) konusunda efendi çok dikkatli olmalıdır. sub un tüm bilgileri kesinlikle gizli kalmalı ve tehdit unsuru olmamalıdır.
(bkz: #42318)

bu seviye için sublara tavsiyelerim;ilişkinin başlangıç seviyesinde telefonlaşın,(tel yada buluşma için )uygun olduğunuz ve olmadığınız saatleri söyleyin.buluşma için otelleri tercih edin.

2)seans hızı( ve safe word) burda her ne kadar ilerleme konuları ve hızı efendinin yetkisinde ise de sub'un kırmızı çizgileri ve acı eşiği gibi konularında söz hakkı vardır.efendi bunlara riayet etmelidir.

son: bazen uyumdan bazen de başka sebeplerden ilişki biter.bu durumda dahi master sub'un kendisine verdiği bilgileri saklamalı ve özenle korumalıdır.tel no ve resimler gibi özel bilgiler asla ve asla pazarlık yada tehdit unsuru olarak kullanılmamalı ve sub rahatsız edilmemelidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol