evli erkeklerin abaza kalma sendromu

mermaid
Erkek silah gibidir .silahın boşaltılması gerek denmiş. Bu millet sanıyor ki, yatakta red edilen sadece erkekler.
Hep demişimdir bir erkek birden fazla kadının cinsel ihtiyaçlarına yetişemez. Bu adamlar dini inancı olmasa bile orta doğu hurafelerinin ve kültürünün tesirinde kalmışlar. Bir türlü küçükken bilinçaltına işlenmiş bu hurafelerin kalıbından düşüncelerini kurtaramıyorlar.
Yatakta karısına daha çok sırtını dönüp yatan erkeklerdir. Tek bir kişiyi görüp yorum falan yapmıyorum farklı şehirlerden 3 kişi ile evlendim .
Bu tecrübe ile sabit. Sürekli red eden bir erkek bi daha ki seferde kendi teklif etse bu sefer soğuyan kadın haklı olarak red ediyor. Sonra erkeğin silahını boşaltmamış aldatıldıysa haklı deniliyor. Pardonda bir erkek karısını yatakta red etme sebebi zaten 1' den fazla kadına cinsel olarak yetememesi. Bir erkeğin aldattığı net yatakta anlaşılır. Hiçbirşeyini kurcalamaya araştırmaya gerek yok. Kadınlarımız bu konuda utangaç kocalarımız bizi red ediyor diyemedikleri için siz sanıyorsunuz kadınlar yatakta hep red ediyor. Bir kadını kendinizden soğutursanız vaktiyle onunda insan gibi ihtiyaçları olduğunu düşünmezseniz, ona vereceğiniz zamanı ilgiyi emeği başka kadınlara verirseniz ehh karinızda size küssün artık bi zahmet .
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol