cinsel sözlük çoklu hesaplara izin verilmesi

mermaid
Bir tövbekâr ;

Kişi kendinden bilir işi diyeceksiniz. Nasıl bir ruh hali bilmiyorum cok garip evet kendi ruh halimi bilmedigimi söylüyorum . amaç daha cok kullanıcı adımı değistirmekti . aynı nickle kendini özgür ifade etmek yerine başka nickler zaman kaybı uğraştırıci . artık bir tek bu hesabım mermaid nickini kullanacağım. Keşke zamaninda bana izin verilmeseydi engel olunsaydı . çünkü hem cok zaman ve emek kaybettim . hemde çoklu nicklerden ötürü birine net güvenip buradan evlenebildim. O kisiye iki nickden birden yazıp sözlerinin doğruluğunu tespit ederek evlenmistim . sonu ayrılikla bitti keşke hic tanişmasaydik . neyse ki kötü insan değildi yinede .

(bkz: ilhampipisi) sorumluluk almayı seven, disiplinli bir moderatör .
Benim gibi kural tanımiyanların hakkından gelebilecek birisi. Çoklu hesap kullandığım icin pişmanım. Hatta buraya üye olmasam şu gercek hayatta son yasadığım olaylari yaşamamiş olacaktim . yanlış anlaşilmasin kimseyi suçlamıyorum herkes ektigini biçer bende ektigimi biçtim.
Herkesin ruhsal sağlığın korunması adina bundan böyle çoklu hesapların engellemesini temenni ediyorum.

Edit ekleme: hem bu sistem kurulsa şuan en cok ben sevineceğim . eski ayrildigim insan ben olmayan herkesi ben sanip suçluyor. Kendim ettim kendim buldum .bu gammazlama ve moderatorlere log sistemi erişimi verilmeli .

Edit: alınganlik yapmışim ; ilhampipisi uyardı ; kast edilen yazar ben degilmişim ben eskisini kapatip yenisini açıyordum . kusura bakmayın .
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol