aşk mı seks mi

cinsel sozluk de tanisip evlenen ilk kadin
Aşk elbette. seks de neymiş. para mı? aşk mı ?deseniz yine aşk. can mı? aşk mı ?deseniz; yine aşk.Aşk için can feda edilir. .Aşk bir de sadece karşı cinse cinsellik için beslenmez insan evladına da anasına da olur ilahına da olur sevgiliyiye de olur eşinide aşık olur . yağmura ,yıldıza ,aya, kara toprağa, düşen yaprağa sor ;var mı ? aşktan öte varsa sen söyle .
Ey cinsel sözlük tayfası yıl 2020 değil 2020 trilyon yıl olsa ne olacak sol tarafında yürek taşıyanlar için asırın kaç olduğunun bir önemi yok.
cinsel sozluk de tanisip evlenen ilk kadin cinsel sozluk de tanisip evlenen ilk kadin
bir de bu entryimin altına bu konu ile ilgili bir anımı yorum bırakmak istiyorum. benim cinsel sözlükte tanışıp evlendiğim eşim bir gün beni denemek mi ?istedi ,eşek şakası m?ı yapmak istedi bilemiyorum amaç neyse biz birbirimize aşık olduk evlenmeye karar vermişdik bana dedi ki evlenmeden önce sana bir itirafım olacak bunu bilmen lazım dedi ben pasifim dedi benim penis kalkmıyor sevişsek de asla hiçbir zaman seks yapamıyacağız hani sana anlatmıştım dedi ben mesanemden amaliyat olmuştum o ameliyatttan sonra benim penisim sertleşmiyor bu senin için önemli mi istersen evlenmeyebilirsin senin cinsellik hakkını elinden almak istemem dedi telefonda bana. bunları derken de öyle duygusal konuştu ki hani ameliyat geçirdiğini de bildiğim için inanmıştım. dedim ki saçmalama bunun ne önemi var tabiki de böyle bir sebebten ötürü senden vazgeçmiyeceğim seks şart değil olmasa da olur dedim . bu başladı gülmeye meğer benle kafa buluyormuş.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol