cinsel itiraf

sessiz filozof
ilk threesome deneyimimde gözlerimi kapatıp değiştirmece oynuyorduk, ödül ise ben kazanırsam sabaha kadar istediğim pozisyonda yapmak ve arkadaşları olan bir kızı çağırmaktı, onlar kazanırsa ödülleri sabaha kadar istedikleri yemeği hazırlamamdı. oyun 5'te bitiyordu, o gün 4-1 yenmiştim ve arkadaşlarını çağırdılar, arabayla getirdim eve, kıza konuyu anlatmışlardı eve girer girmez diğerlerine odaya 1 saat gelmeyin demişti ve o 1 saatte kesintisiz oral yapmıştı, bittiğinde ayağa kalkacak gücüm yoktu, anal teklif etti prensibim olmadığı için kabul etmemiştim, o günü hiç unutamadım, halen o anlar aklımdan çıkmıyor, şunu anladım ki deneyimleri kimle yaşadığınız çok önemli bunu bilerek birileriyle ilişkiye girin.

kendisi ile geçen gün karşılaştık gülümseyip geçti, bakalım haftaya buluşuyoruz, isterseniz deneyimleri anlatabilirim :)

(değiştirmece: biri kucağa çıkar ve iner sonra yine biri çıkar, yeni çıkan kişi ilk kişi de olabilir ikincisi de hangisi olduğu tahmin edilmeye çalışılır doğru bulursan ödülü alırsın yanlış tahmin edersen ödülü diğerleri alır. örneğin;

e:erkek
k1:1.kadın
k2:2.kadın

threesome başladı, k1 kucakta ve gözler kapatıldı.

k1 indi, sonra biri çıktı, sonra indi ve yine biri çıktı son kişi k1 de olabilir k2 de.

fırsatınız olursa denemenizi öneririm.

en çok oralda tespit etmekte zorlanıyorsun.)
dormammu dormammu
Millet porno film setinde yaşıyor amk...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol