seviştikten sonra hemen beklentiye giren kadın

venus
Yeterince aydınlatılmamış kadındır.
Konuya bir açıklama getirerek 'şimdi biz neyiz' buhranındaki kadınlarımızı ve 'ulan beklentiye girmesin bu' korkusu dört bir yanını sarmış erkeklerimizi bu terörün elinden çekip alacağım.
Madem oldukça tabularımızı yıkmış ve buraları aşmış durumdayız, öyle olmak istiyoruz, öylesine inanıyoruz konuşunuz arkadaşlar.
Sevişmek, seks, ilişki, birleşme o gün yaşanacaklar daha yaşanmadan önce uygun bir anda adabıyla karşı taraftan beklentinizi söyleyiniz, onunkini yoklayınız.
Haftalardır sizinle flörtleşen bir kadının o geceden sonra beklentiye girmesi onun dar kafası değil sizin bile bile ladesinizdir.
Aynı şekilde o gece tanıştığınız bir yakışıklının ertesi gün sizi arayacağını düşünüyorsanız da yanılıyorsunuz.
Kısaca içinde bulunduğunuz durumu öncelikle iyi analiz edin. Çünkü bu bile işlerin nasıl ilerleyeceğini, sizin şimdi ne olduğunuzu size anlatır. Fakat bu yetmiyorsa hoşunuza giden bir partnerle konuşup : bu geceyi birlikte geçirmek ister misin? Bu gece biraz eğlenmek ikimize de iyi gelir diyerek bu gece olan bu gecede kalacak imajını verebilirsiniz. Uzun süreli beklentiler içindeyseniz de 'artık daha fazla yakınlaşacak kadar sana güveniyorum' 'ilişki yaşadığım insanla bir gece geçirmek çok heyecanlı olacak' vb ilişkinin süreceğini, sürsün istediğinizi farklı ve yaratıcı cümlelerle partnerinize bildirin. Fazla metafor kullanmayın ki karşı taraf anladı mı acaba diye sıkıntıya düşmeyin. Son olarak eklemekte fayda vardır ki ne karşı taraf ertesi gün aramadı diye kullanılmış olursunuz ne de karşı taraf ertesi gün aramanızı beklediği için çok kıymetlisinizdir. Yalnızca arzu edilmiştir ve yaşanmıştır, beklentilerinizin birbirini tutmadığını o geceden sonra fark ederseniz üzülmeyin ve farklı yollarda yolunuzu alın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol