kadınlara oral seks yapmanın püf noktaları

sngnk
öncelikle yaptığınız şeyi sevin. zevk alarak yapın. ve bunu gösterin. sizdeki o hazzı görmek kadını elbet mutlu edecektir ve daha çok zevk almasına vesile olacaktır.

yavaş olun ve yavaş başlayın. önce öpün. vajina ağzını, kasıkları, baldırları, klitorisi öperek gezinin. sonra yavaş şekilde dilleyin. vajina dudaklarının etrafında, ağzın kenarlarında, klitorisin üstünde gezinin. dillerken bazen hızlanın, sonra yine yavaşlayın. bu aşamadan sonra klitoris ana hedefiniz olsun.

dillerken arada tekrar öpün. sonra dillemeye devam eden. yeterli bir zaman geçince emmeye başlayın. dudaklarıdan yukarı, klitorise çıkın. klitorisi sertçe ve uzun uzun emin, arada dilleyin, gezinin, sonra tekrar yukarı çıkın ve emin.

eğer partneriniz parmak kullanımını seviyorsa o detayı sakın atlamayın. klitorisi dillerken ve emerken mutlaka parmaklayın. tek olur, iki olur fark etmez. parmaklarken derine gitmekle uğraşmayın, yanlara doğru hareket ederek gezinin.

oral seksin uyumda nasıl bir çığır açabildiğini unutmayın. hijyen, sevmeme gibi şeyler kafanızı kuracalasa bile bunu düşünerek, haz paylaşımını da hesaba katarak yapın. ihmal da etmeyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol