one punch man

ilhampipisi
Istese dünyayı tek yumrukla yok edebilecek pelerinli keltoşumuzun baskarakter olduğu ve bir bakıma mangalari tiye alan harika bir de anime uyarlaması olan japon çizgiromanı.



Baskarakterimizn saitama'nin öğrencisi olan genos manga mantığını temsil ederken her şeyi ama her şeyi tek yumrukla yok edebilen ve bunu 3 sene boyunca her gun 100 sınav, mekik, squat ve 10 km kosuya borclu oldugunu sanan saitama ise (tabi lan manyak misin) dış görünüşü ve davranışlarıyla bu dünyada oldukça yeni bir tiptir.



Olayların geçtiği ve harflerle anılan bu sehirlerde eğer yeterince yengeç yerseniz yengeç canavarına surungenlerle çok içli dışlı olursanız sürüngen bir canavara donusebilirsiniz. Ayrica vir canavar sendikasima katilip gucunuze guc katabilirsinizde.(canaavar uyuuma...)



Tabi iş olanakları bununla sınırlı olmayan bu dünyada profesyonel kahramanlık yapabilir ve genç kızların/erkeklerin kalbinde taht kurabilirsiniz de.



Senaryosu yan karakterlerinin gücünü biz seyircilere göstermek için kötü adamları ya da birbirlerini tokatlamalariyla gecen ve kapanisita da saitamadan tek yemeleriyle son bulmakla beraber bir de herkese tek atmaktan sıkılan saitama'nin bikkinligiyla geçmektedir.



Hali hazırda 12'şer bölümden oluşan 2 sezonu bulunan animesi netflix'ten izlenebilir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol