ali demirsoy

anonim_kullanıcı_4
prof. Dr. Ali Demirsoy
Hakkında ne yazacağımı, kendisini nasıl anlatacağımı şaşırdığım, ustam, hocam, değerli büyüğüm.. bu Tıp ve doktorluk mesleğe adım attığım yıllarda gerek türkiye'de gerek Avrupa'da bana büyük destekleri olmuş hakkını ne yapsam ödeyemeyeceğim ustam, hocam...

Hayatında hiç kimsenin kaldıramayacağı çok büyük acılar yaşamış, ve bu acıların üstesinden gelebilmeyi başarmış bir ustadır gözümde..
Kendisinden Zamanında aşk acısı çekipte icazet mi almadık, mesleki olarak gecenin köründe arayıp sorular mı sormadık.. af dilerdim rahatsız ettiğim için her seferinde kendisi bana kızardı, bunun affı olmaz iyi Bir hocanın bilimin saati olmaz derdi...
kendisi uzun bir zamandır bütün hayatını öğrencilerine ve mesleğine adamıştır... Kendisini halk tv ekranlarında celal Şengör ile evrimi konuşurken tanırsınız..
.
Ve Kendisinin hayat hikayesini buraya bırakıyorum, konuşması izlediğim en iyi tedx konuşmalarından biriydi.. herkesin bu konuşmayı izleyip, zor zamanlardan geçerken hayatın nasıl bir anda tersine döndüğünü görmesi gerekir..
kendisini tanımış olmaktan şeref duyuyorum...

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol