Üst entrymde bahsettiğim kitabı iki günde, maksimum 5 saat vererek bitirdim.
Kitap hakkındaki görüşlerimi blogumda yazmaya karar verdim dolayısıyla öncelikle sorry:)
Sonra ise şu pavyon kültürüne değinmenin yerinde olacağını düşündüm. Eminim ki yazarlar arasında bu tecrübeyi yaşamış olanlar vardır. Bana garip gelen pavyon ve genelev farkı. Genelevlerde bir ticaret söz konusu. Erkek belirli bir meblağ ödeyerek istediği cinsel birleşmeyi yaşıyor. Fakat pavyonlar öyle değil. Bir cinsel birleşme söz konusu değil. Buna rağmen erkek para “ezmeye” devam ediyor.
Kitapta bu ayrıntılı olarak pavyon tipolojileri ile anlatılıyor. Sebep olarak ise pavyonların cinselliği değil erotizmi tetiklediğini ve para harcamaya gelen erkeğin zaten cinsel birleşme olmayacağını bildiğini, rekabet duygusuyla birlikte masasına bir kadını oturtmayı ikna edebilecek maddi ve şekli güce sahip olduğunu belirtmek için geldiğine bağlıyor.
Bahsettiğim gibi herhangi bir pavyon deneyimi olan erkek ya da kadın yazarların tecrübelerini dinlemek isterim. Mesajlar kutum açık, bana ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir angaralıdan cevabını bulabileceğini düşünüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. Umarım bana ulaşırlar.

Kısa süre içinde sormak istediğin tüm soruları cevaplarım 😉

Beklerim mesaj kutuma