iranlı kadınlar

okuryazar
Dışı seni yakar içi bizi dedikleri kadınlardır. Gözlerine Sürme çekmekte üstlerine yoktur. O kadar kumaşın altında gösterebildikleri tek silahları gözleridir o yüzden göz makyajını çok ağır yaparlar. Normalde türk kadınları gündüz far kullanmaz bunlar gece gündüz sürmesinden, rimeline farına kadar ful göz makyajıyla gezerler.
Siyah renge o kadar alışmışlardır ki, esasen başlarını örtmekte mecbur olmadıkları yerlerde bile siyah giyerler.
Baştan aşağı Çok tüylüdürler. Çoğunun daha 18ine varır varmaz yaptırdıkları iki estetik müdahale epilasyon ve burun estetiğidir. Burunları iri ve kancamsı olduğu için gözlerinin güzelliğine gölge düşürür.
İran'da yaşayanları Erkek arkadaşlarıyla rahat gezebilmek için erken evlenirler. Görüntüde İçki içmeseler de diğer tüm uyuşturuculardan haberleri vardır.Düğünleri, partileri ve tüm sosyal hayatları ya ağzı çok sıkı mekanlarda ya da evlerinde olur ve bu evler tripleks havuzlu konaklardır.
Türkiye'ye devrim sırasında gelip yerleşenleri yılda bir kez memleketlerine gitseler de yaptıkları karma evlilikler ve laik yaşamlarıyla epey türkleşmişlerdir. Bugün çalışma hayatında senden benden temiz türkçesi ve aldıkları iyi eğitimleri ile beyaz türklerden hiç bir farkları yoktur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol