heteroseksüel erkek

erostica
Başlıktan çok bazı yorumların yorum gerektirdiği savurgan alt başlıkların çatı konsudur diyelim.
Tabiata ait olan, önü alınmaz bir gerçeklik varsa determinizmin en üst noktadan heteroseksizme eklemleniyor oluşudur.
Evrim, türlerin çeşitliliği, melezliği ve yayılımı için doğrudan heteroseksüel olanın tabiatından açımlanır, mecrasını, macerasını burada bulur.
Tersi de düzü de için evrimle alakası açısından eşcinsel penguenler, bonobolar veya "kadın döven erkek" arasında saçma sapan yahut son derece makul olan bir bağ varsa buyurun siz kurunuz.
Burada işin esprisi zaten "karısını döven erkektir" ki yine heteroseksizm üzerinden çarpıtılıp sözlük köşelerine atılmıştır bir gerçeklik barındırır.
Şu ülkede yaşanmakta olan müthiş hızlı sosyolojik değişimleri öncelerseniz, işin özünü heteroseksüellikten ayrıştırabilirsiniz.
Elli altmış yıl öncesinden büyük bir damar çekerek gelen göç olgusundan tutun da bugünkü dijital devrimin aşamalarına kadar pratik birçok şeyi bir arada yaşayan ve çağçıl olanla entegrasyonda daima problemler yumağı olan insanların yarattığı devasa ilişkiler çöküntüsüdür bugünkü kadın-erkek buhranı en genel anlamda.
Kadın döven kadınlar, çocuk döven kadınlar vs. bu gerçekliğin ayrılmaz unsurları olarak da devam ediyorken yaşantılarına, lezbiyenlik ve sıbyancılıktan bahsedilemeyeciği bir başka nazardan yine böylece desteklenmiştir.
Ben de söz meclisten dışarı ve/veya bazıları hariç diyerek çok sayıp sevdiğim homoseksüel ve gayrısı yaşantıları kendini ifade adına heteroseksüelliği kültürel çamura batırıp çıkarma çabası paydasında toplaşmalarını pek keyifsiz ve faydasız buluyorum.
Fragmanlar halinde vesselam.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol