güzellik yarışmasına katılmanın ömür boyu süren etkisi

pierre woodman
güzellik yarışmasına katılan tüm kadınların egoları pohpohlanır. Yarışmada derece alsın-almasın, hiç bir katılımcı yarışma sonrası aynı insan değildir. artık egoları çok farklı bir noktaya gelmiş, sosyal medya paylaşımları, fotoğraf ve poz açıları değişmiş (yarışmada öğrendikleri pozların da katkısıyla), kendi liginin üstünde erkek arayan (mümkünse yakışıklı, akıllı, ilgi çekmeyi ve gösterişi seven, aynı zamanda da tabiki zengin olması şart) hayat boyu tatmin olamayacak, sosyal medya paylaşımlarına ve oradan gelen ilgiye bağımlı, giyimi kuşamı ile devamlı yeni trendleri takip eden ve buna çok para&zaman harcayan, yürüdüğünde herkes dönsün baksın isteyen, doyumsuz insanlar haline geliyorlar.

işin en ilginç yanıda ne biliyor musunuz? şu an güzel olabilir ama elbet yaşlanacak ve bir yaştan sonra eski genç güzelliği kalmayacak. sorun ne mi? ps.kolojileri bozuluyor bunların, hemen botoksa, estetiğe sarıyorlar. çünkü güzelliklerinin ve egolarının kölesi olmuşlar ve kendilerine olan ilgi biraz düşünce bunalıma giriyorlar. işte tam da bu kişiler yaşlanınca aksi şeytanlar haline geliyorlar, gençleri kıskanıyorlar.

eğer mankenler eşlerini zenginlik kıstasına göre seçmişlerse yandılar, çünkü o zengin koca da kendi egosunu ve pipisini tatmin etmek için mankeni seçti. manken yaşlanır yaşlanmaz yeni modeli ile değiştirecektir.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol