ankara pavyonları

johnny sins
Ankara pavyonları bağımlılık yapar. Istanbul izmir yada diğer şehirler yanına bile yaklaşamaz.
Ben kısa süreliğine ankaraya seyahat ettiğim için sorun olmuyor ancak ankarada insanlar genellikle haftanın her günü minimum bir günü giderler.
Çok göze batmazsan diğer mekanlar gibi insanı silkelemeye de çalışmazlar. Buralarda hesap sınırı yoktur. Bu gözler onüç bini tek kalemde ödeyen ve hiç sorunsuz ertesi gün gene gelen adamları gördü. Eskiden insanlar tarlayı senetle pavyona satardı. Olurda başka yere gitmek nasip olmasın diye.
Muhabbeti, ortamı güzeldir.
Bu arada buralar öyle tehlikeli batakhane yerler değildir. Kimsenin korkmasına gerek yok. Ben çok defa tek yada iki üç genç kadının eğlenmeye gelip hiç sorun yaşamadığını gördüm.
Bir pavyondan para kazanan sayısı tahmin edebileceğinizden daha fazladır. O yüzden hizmet konusunda da iyi iş çıkartırlar.
Şimdi oyun kısmına geleyim. Öyle oynamayı seven bi adam değilim. Ama nolur nolmaz bi kere herkes çıkmalı o sahneye. Oynayan kadınlar gayet bunu iş olarak yapıyorlar ve üniversite mezunu meslek sahibi olup bunu tercih edenlerde var. Hee oynamak ayrı ücrete tabidir uyanık olun.. Öyle hatun sayısına göre fiyat katlanır. Elli yüz demeyin çıkın sahneye.
Ilk defa gitmek isteyen genç arkadaşlara tek bir uyarım var, orada ki hiç bir kadını tavlayamazsınız saçmalamayın. Hepsi sana çapkın çapkın bakar ama konu sen değilsin, cüzdanın.
Gitmek isteyen kadın arkadaşlar ise ortada bi kalabalık masa grubu olur onun dışında bir yere oturun ve eğlencenize bakın. Sizde eğlenmeye geldiğiniz için saçma bir aidiyet ile sorunsuz vakit geçirirsiniz.
Ben çankırı caddesi olur, sihhiye olur çoğuna gittim.. hiç bilmiyorsanız taksiciler bu konuda eğlenmeyi bilir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol