türkiye'de fakir erkeğin seks yapma şansının neredeyse olmaması

outlaw
görünüşte doğru bir önerme fakat tam olarak öyle değil. evet kadınlar seçilimde erkeğin sunduğu kriterleri değerlendiriyorlar sosyal statüsü, kendi statüsü, saygınlığı bir çok kriter var en sonunda evet ben bu adamla yatmayı düşünebilirim diyorlar. kesin bir cevap hiçbir zaman vermiyorlar.

erkek tarafına baktığımızda kişisel olarak ekonomik bir buhran söz konusu. hal böyle olunca da erkek statü yapma konusunda risk almamaya başlıyor. kazandığını parayı belli noktalara yatırarak hayatını idame ettirmeye çalışıyor. eğlenmeye gitmiyor, kafa dağıtmaya gitmiyor kadınsızlık yüzünden erkekliğide eziliyor. bu da dışarıda yürürken dolaşırken bile surat ifadesine yansıyor. tabiri caizse ezik bir adam oluyor. böyle bitik bir adamı bir kadında arzulamak istemiyor. güçlü bir adam görmek istiyor. fakat erkek için güçlü olacak pek bir pozisyon olmuyor çünkü risk alsa aç kalacak. hipergamik koşulların acımasızlığı en çok 3. sınıf ülkelerinde oluyor. başta hindistan geliyor. bir kadın 6 puan ise kendisini 7 gösterip 8 puanlık bir erkek arıyor. fakat 8 puanlık erkeklerde 4-5 tane 6-7 puanlık kadınları yanlarında tutuyorlar tek kişiyi seçmiyorlar. hal böyle olunca da düşük statüdeki erkekler için kadınlara ulaşmak zorlaşıyor. kadınlarda kendi puanlarının üzerindekilerine oynuyorlar hipergami gereği. sonra da şöyle bir laf ediyoruz. Bunca İnsan Yalnızken Neden Bunca İnsan Yalnız?

Özetle coğrafya kadedir. hipergami acımasızdır. saflarınızı ona göre alın, erkek olarak güçlü olmayı, sızlanmamayı öğrenin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol