türk kızlarının mesajlara cevap vermemesinin nedenleri

Sigmund Freud
milf abla güzel yazmış ama türk kızının şişirilmiş egosuna pek değinilmemiş.
yukarıdaki hiç bir olumsuz kritere dahil olmadan atılan mesajlara bile cevap gelmiyor,
örnek vermek gerekirse ;
gayet temiz, yakışıklı,eğitimli ve hiç bir falsosu olmayan bir instagram profilim var diyelim,
mesaj atmaya karar verdiğim kız bekar ve her gün paylaşımlarda bulunuyor diyelim. yani erkeklerle tanışmaya açık durumda,
kızın sosyo kültürel statüsü de bana uygun diyelim. yani benden aşağıda diyelim. (bkz: hipergami)
az bilinen bir mekandan bir story attı diyelim,
attığı story'ye şunu yazdım diyelim ; 'aa pek az bilinen bir mekan, güzel yer keşfetmişsin, orası güneş batarken çok güzel oluyor, bir de long island ice tea'si çok güzel :)'
yani yaratıcı mesaj attım diyelim,

evet arkadaşlar, tüm kriterler uygun ama buna rağmen okunmasına rağmen cevap gelmiyor..
ve böyle onlarca cevapsız kalan mesaj var..
sonra neden erkekler bizi bulmuyor..
ee erkeklerin hevesini kırıyorsunuz, iyi erkekler artık uğraşmayı, kovalamayı bırakıyor.. kabuğuna çekiliyor

milf abla milf abla
1 ve 9 numaralı kriterleri yeniden okumanızı öneririm.

Özet geçiyorum:

1)kıza günde 20-30 tane mesaj geliyordur, ben mesela bazen işlerimin yoğunluğu nedeniyle facebook, twitter, instagram 1 hafta giremediğim oluyor, bir bakıyorum her birinde 20-30-40 mesaj birikmiş, hepsi tanışmak isteyenler değil tabii ama bir kız arkadaşım da mesaj atmış oluyor, eski çıktığım da, ilkokul arkadaşım da, çalıştığım yerden tanıdığım birisi de, hangi birinize cevap verelim? mesela geçen hafta birisi bir mesaj atmış, o zaman görsem belki yanıt verirdim, şimdi gördüm, cevap yazıcam da ne olacak? kendimi hatırlatmaya mı uğraşıcam?

9)kendinizce yakışıklı karizmatik vs olabilirsiniz ama kızın kafasındaki kriterlerden birine uymuyorsunuzdur bu kadar basit. mesela kız esmer erkeklerden hoşlanıyordur, siz açık tenlisinizdir ya da kız temiz yüzlü seviyordur siz kirli sakallısınızdır ya da ne bileyim belki boyu en az 1.90 olsun diyordur, siz 1.78 boy ile onun için kısasınızdır, ne bileyim daha 1000 tane kriter yazılabilir.

oraya yazmayı unuttuğum daha başka sebepler de vardı zaten, bunlar sadece ilk aklıma gelenler...

mesela ilaveten o kız o profili tek bir kişiyi kıskandırmak ya da belli bir kişinin ilgisini çekmek için kullanıyor olabilir, siz o kişi değilseniz, geçmiş olsun.

ya da mesajlara doğru düzgün bakmıyor sadece gelen likelar ile ego tatmini bile yapıyor olabilir, ego tatmini ise konu bazılarının ona da ihtiyacı olabilir, insani bir ihtiyaç.

her şey bir tarafa kalabalıktan bir adamsınız, bahsettiğiniz o kız 1000 tane takipçisi olan bir tipse o fotoğrafı bahane edip ona mesaj atan kim bilir kaç kişi vardır yaa.

bir de sayın admin, attığınız mesaj çok klişe değil mi yaa? "orası güneş batarken çok güzel oluyor, bir de long island ice tea'si çok güzel"
eee yani o kız ben olsam ne cevap verilir ki buna diye bir saat düşünürüm, hiçbir soru ya da tanışma isteği içermiyor. "teşekkür ederim, tavsiyelerinizi dikkate alacağım" mı diyeyim, "yok ben beyaz şarap seviyorum" mu diyeyim, hayır karşındaki adamın aslında niyetini de az çok biliyorken bu geyikleri çevirmek o kadar zor ve sıkıcı ki...
milf abla milf abla
bir de tekrar düşününce mekanı tanır tanımaz içki öneren mesaj baya bir girişken ve benim beğenilerimi dikkate alan değil, kendi beğenilerini dayatan bir tarzda... bu mesajı atan erkek bende fena halde ortam adamı, benzer kalıpta mesajları aynı anda bir sürü kıza daha atabilecek bir adam hissiyatı uyandırdı, hiç de özel hissettirmedi...

tekniğinizi geliştirmeniz lazım, bilginiz olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol