cebinde lüzumsuz eşya taşıyan erkek

pierre woodman
sakın prezervatifi cepte ya da cüzdanda taşımayın. sıcakta işlevini yitirir ve hırpalanır. sonra o prezervatiften hayır gelmez.
okuryazar okuryazar
E nerde taşınacak o zaman?
pierre woodman pierre woodman
dostum ben şöyle çözdüm, seks ihtimali olan (hatta ihtimal olmayan ama gece klübü bar gibi yerlere gitme potansiyelin olan) gece yanına çıkarken prezervatif almalısın. Kot pantolonunun sağ cebinin az üstünde mini bir cep daha olacak. işte o cep prezo cebi. prezoyu oraya koy ve şanslıysan inşallah kullanabilirsin. lakin kesat bir akşamsa ve prezoyu kullanamadıysan mutlaka ama mutlaka o prezoyu güvenlice o cepten çıkar ve serin güneş almayan bir yerde saklamaya devam et. ayrıca prezonun delinmediğini, paketinin yırtılmadığını kontrol etmeden kaldırma.

Bir anım; ''bir akşam alakasız bir arkadaş grubuyla hiç bir beklentim olmadan dışarı çıktım. arkadaşımın arkadaşı mekanda bize yanladı. bana çok ilgi gösterdi ama ne yazık ki kızın yakınlaşmasını prezo olmadığı için mutlu son ile sonlandıramamıştım.''
okuryazar okuryazar
Prezervatif tasimak kimin sorumlulugundadir? Bunun bir raconu var mi?
pierre woodman pierre woodman
Kadinlar tasimaz cunku hamile kalip evlenmeye zorlarlar. erkek kendini ve gelecegini korumak adina, parmak kelepcesine mahkum olmamak adina prezosunu tasimalidir ustadim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol