Şanlıurfa’da istismar olayları

nicktirgit
şanlıurfa barosu adli suç kayıtlarına göre 2019 yılının ilk altı ayında 378 çocuk istismarı olduğu, bu çocukların; 12-16 yaş aralığında 21 çocuğun hamile kalmış olduğu tespit edilmiş..
bu orostopal çocuklarını yakalayıp hadım etmeleri gerekir. adalet budur...
https://www.google.com/amp/s/tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201908201039956688-2019un-ilk-alti-ayinda-sanliurfada-378-cocuk-istismara-maruz-kaldi/
nicktirgit nicktirgit
başlık açarken şanlıurfa'da olmadı kendisi "da" yı birleştirdi. ben de böyle açtım. anlatmak istediğin buysa, yok başka bir şey ise evet şanlıurfa'da gerçekleşmiş bir olay..
niyet ettim bosalmaya niyet ettim bosalmaya
Ben sadece ilgili moderatör /admin düzeltsin diye söyledim. Bilgiçlik tasladığım falan yok. Ha konu habere gelirse eğer; ben bunların alayından nefret ediyorum. Yeni Türkiye peşinde koşan orospu çocukların attığı bir kazık bu, bak gör serbest kalacaklar. Bu ülkenin aile bakanı olacak şerefsiz, haysiyetsiz, kahpesi demedi mi “ bir defadan bir şey olmaz” diye, Türkiye cumhuriyeti'nin en önemli koltuklarını bu halk sapıklara, şerefsizlere, çocuk istismarcılarına peşkeş çekti, onların bu duyarsızlığını bu çocuklar çekiyor, biz de arkalarından üzüldüğümüzle kalıyoruz. Yapan yaptığıyla kalıyor, adalet tecelli etmedikçe, biz ne kadar konuşsak ne kadar sesimizi yükseltsek o koltukların sahipleri bunlara sahip çıkmaya devam edecek.
nicktirgit nicktirgit
haklısın. nurettin yıldız zihniyetli insanlar olmasa daha güzel olacak memleket...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol