aldatmak

nicktirgit
yasak ilişkisi olan kişilerin yaptığı eylem...
seven aldatır mı? bir kişi başka birini de sevebilir. bütün iş sevmekte değil. ev içinde mutsuz kişiler; mutluluğu dışarıda aramakta. en büyük sevgi mutluysanız gerçektir.
hayat paylaşınca güzeldir. kadın veya erkeğin aldatmasının en büyük nedeni mutlu olmamalarıdır. yalan, dolan, kavga, gürültü, stres, borç harç, gizli saklı işler, ev işlerini paylaşmama, çocuk bakımı, kayıplar vs. uzar gider. bu tür durumlar mutsuz bir aile meydana getirir. hal böyle olunca sonuç; maalesef hüsran oluyor. bütün bu etkenleri kaldırın ortaya huzur ve mutluluk çıkacaktır.
demem o ki sevmek bir şarkı zamanıdır söylersin biter. önemli olan hayat arkadaşın ile mutlu olabilmektir. para belki her şeyi çözer ancak kesinlikle mutluluğu daim ettirmez. mutlu bir yuvanın devamı için eşlerin bir bütün olması icap eder.
en kötü anınızda bille bir gün geçirdiğiniz mutlu anı gözünüze getirin. göreceksiniz o kötü hadise bir anda kaybolacaktır.
bakınız; bir evde mutsuz iseniz ve düzelme durumu söz konusu değil ise derhal evliliğe son verin.. ne aldatan ne aldanan kişi olun...
saygılarımla
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol