kadınları etkilemenin yolları

okuryazar
şimdiki gençlerin daha yaratıcı ve farklı yöntemleri olduğunu umuyorum. Bizim x kuşağının tanışma yöntemi aşağı yukarı şöyleydi.
Kalabalık bir bardasınız. Köşede onu gördünüz. İlginizi çekti.
Gözünüzü ondan hoşlandığınızı gösterecek kadar ona dikin sonra çekin ısrar etmeyin. Baktığınızı gördükten sonra gözünü kaçıracaktır. Ardından 45 sn kadar sonra dönüp tekrar size bakıyorsa ve daha iyisi gülümsüyorsa ,Top sizde demektir.
Bir bahaneyle yaklaşıp tanışın.. bunu öyle bir şekilde yapın ki gayet doğal olsun, bildik cümlelerden kaçının. Zaten yanına gelmenizi bekliyordur. Tanıştınız, eğer sizden tavrınızdan hoşlandıysa size sohbetin devamı için bir ipucu konu verecektir. Yakalamaya çalışın.
Eğer sohbetin bir yerinde siz konuşurken, yüzünü ve vücudunu başka bir yere döndürdüyse, ya da göz teması kurmayı kesmişse ilgisini kaybettiniz demektir. Ya tekrar ilgisini çekebileceğiniz bir konu açın ya da kabullenip yerinize dönün.
Israr etmeyin. İlgisini çekebileceğiniz konu onu dinlerken elde ettiğiniz bilgilerden çıkacaktır. Bu durumda yaratıcılık size kalmış.
Gülmeye başladı, saçıyla oynuyor, siz konuşurken gözlerini kaçırmıyor, size gürültü bahanesiyle daha iyi duymak için yaklaştı, tesadüfen çarptı, ya da kolunuzla dokunduğunuzda çekilmedi bunlar doğru yolda olduğunuzu gösterir. Bir içki ısmarlamayı ya da oturmayı teklif edin. Kabul ederse sohbeti daha da ileri götürün. içkinin bitiminde ya oradan beraber çıkmayı teklif edin ya da telefonunu isteyin.
arcq and arc arcq and arc
Şimdikiler beğeni atıyor :PP ama yukarıdaki yöntemler asla değişmez, sadece azaldı demek daha doğru olur :P
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol