cinsel sözlükt'e açılan başlığın komple silinmesi

jesuschrst
kullandığı mahlayı hatırlamadığım bir yazar yazdığı bir entry nin admin tarafından sırf yalakalık olsun diye sildiğini iddia ettiği bir başlık açmış, üstüne de admin tarafından "hakaret edilirse silerim" tarzında entry girdiği bir başlık vardı. ve ben de tam entry girip gönderdim ki başlık silinmiş

başlığı açan yazar silemiyeceğine göre admin başlığı tamamen ortadan kaldırdı. benim anladığım eğer ki bir başlık komple siliniyorsa demek ki başlığı açan mahlasını hatırlayamadığım suser haklı.
bence herkes her istediğini yazabilmeli. eğer ki bu hakaret ise admin yada yöneticiler bunu ispatlamakla mükelleftir. eğer ki bunu ispatlamadan kafana göre ve o suser'in dediği gibi sırf yaranmak için yapılıyorsa burası, insanların cinsel özgürlüklerini yaşayacağı bir yerden daha çok f tipi cinsel hapishaneden ve adminlerinde gardiyandan farkı kalmaz.
Sigmund Freud Sigmund Freud
açılan başlığı silmek zorunda kaldım çünkü altında yazan insanlar , entrylerini silince kendi kendine konuşan deli gibi olmuştum.
konuyu anlamayanlar için 'yorum silen yavşak admin'di başlık. zaten küfür olduğu için silinmesi lazımdı o da ayrı konu zaten.
bence gece gece saçma yerlerden dem vurarak eleştiri yapıyorsun. türkiye gibi bir ülkede ilk defa bir şeye cesaret edip cinsellik ile ilgili sözlük açtık, sansürcülükle suçlama bari.
tranecriss tranecriss
Reis kafaya takma bunları kendi çapında çakallar işte akılları sıra vur kaç yapıp seni yıldıracaklar.
jesuschrst jesuschrst
öncelikle şunu sana anlatayım o elemanı tanımam etmem bu bir. ikincisi o eleman önceki entry de "yorum silen yavşak admin" başlığında o başlığın açılmasına sebep olan entryi koyarsın o başlığın neye nasıl hakaret ettiğini millete gösterirsin hem de tarafsız olduğunu göstermiş olursun.hatta dersin ki "yorum silen yavşak admin" başlığında bu yazarın bu entrysi bu cümlede ki şu kişi yada kişilere yada kurumlara hakaret ettiği için silinmiştir dersin böylece kendi kendine deli gibi sanmak zorunda da kalmazsın. kaldı ki sana yada varsa diğer yöneticilere yaptığınız iş için cinsel sözlük açmaya cesaret ettiğiniz için bir şey dediğim de yok. sadece davranışlar garip onu da acemiliğinize veriyorum o kadar saçma sapan yerlerden de dem vurmuyorum. bugün x kişisine sebep göstermeden entry ve başlık silen yarın bana da aynı uygulamayı yapmasın diye yazıyorum. yoksa ne seninle ne de başka bir admin yada yönetici ile tartışmak yada muhataba girmek gibi bir sevda peşinde de değilim. sen,seni ve yönetimi her eleştirene "gece gece saçma yerlerden dem vurarak eleştiri yapıyorsun" dersen daha da zaten bir arpa boyu yol alamazsın/alamazsınız. bir bak ekşi de kanzuk ve ssg için neler yazılmakta? neyse hacım aslında bu kadar uzun yazmazdım ama neyse iyi günüme geldin.
Sigmund Freud Sigmund Freud
peki gece geç saatte uzatmayacağım, okudum, değerlendireceğim. teşekkürler.
ironman ironman
admin o konuda haklı. o konuyu hayvanherif nickli yazar açmıştı ve admine hakaret etmişti. kim olursa olsun hakaret etmemeli. ben de yeni konu açmamak için derdimi o konuya yazdım. kesinlikle art niyetim yoktu. o konu daha önce silinmeliydi. hatta bir başlıkta bu silinen konuyu eleştirmiştim...
admin doğru olanı yaptı. kişi haklı veya haksız hakaret ettiğin an haksız olursun.
ben adil davrandığı için teşekkür ediyorum...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol