en başarılı cinsel illüstrasyon

outlaw
İnstagram için bombatomike vardır. Yaşlı ve espritiüel bir adam. Hayal dünyası epey geniştir.
Bu adamı sevmemin sebebi, erkeğin gözünden kadının nasıl olması gerektiğini tam anlamıyla belirtmesi. Kadın her daim seksi, alımlı, minik, yaramaz, anı güzelleştiren ve maskülen erkeğin sert davranışlarına direnmeye çalışırken keyif alan, erkeğin hayatındaki oyuncak olarak belirtmesi.

Evet günümüz feminizmi ve kadın erkek rollerinin değişmesi yüzünden bu kadınlara bir hakaret gözükecektir. Meriç erkekler bir deliğe girerim umuduyla karşı gelecektir. fakat Gerçek bir erkek için karşısındaki kadın alımlı olduğu kadar, erkek tarafından tamamiyle kullanabilecek seksi, minik, tatlı bir oyuncaktır.

o yüzden "masum kız" adı altında erkeklerin bahsettiği seks bile yapmaya kıyamadığı kadınlar, gerçek erkeklerin dünyasında yoktur. gerçek erkekler için o "masum kız, narin kız" hem hayal dünyasında hem gerçek dünyasında ne kadar zorladığını bilseniz şaşırırsınız. erkek o masumane yüzün ve fiziğin kendisi tarafından zorlandığını ve kadının buna direnirken zevk aldığını görerek tatmin olur. o yüzden eş seçimlerimde tercihimi her zaman minyon kızlardan kullanırım. çünkü neler yapabileceğimi dahi hayal edemezler.

" özetle erkekler için kadının yüz hatlarının ve harekelerinin masum ve saflığı erkeği o derece baskın ve durdurulamaz yapmaktadır. erkek o narin bedenin kendisinin altında ezildiğini ve bu ezilişten zevk alışıyla keyiflenmektedir. "




bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol