ebeveynleri seks sırasında basmak

anonim_kullanıcı
Anne babamı değil ama teyzem ve üçüncü kocasını basmışlığım var.

Teyzem, kardeşlerinin tam aksine biraz deli ve kafasına göre yaşayan bir kadındır. Ağzı da bozuktur baya. Kendi çapında seda sayan gibidir desem yeri. Şu an dördüncü kocayı boşama aşamasında, bundan sonra da beşinciyi alacağından şüphem yok. Yaşı altmışa geldi. Ama maşallah...

Teyzem, çocuğu olmadığı için beni ayrı sever. Arada gidip kalmazsam falan surat yapar. Üniversite okurken, yine böyle "hiç gelip kalmıyorsun" lafı geçince "tamam" dedim. "Gelip kalayım sizde". O dönem de yeni evli sayılırlar. Neyse biz akşam yemeği yedik, biraz alkol de aldık. Ben biraz fazla kaçırmışım. Erkenden geçtim odama. Yatağa yattım ama hem midem bulanıyor, hem yattığım yerde bütün dünya dönüyormuş gibi hissediyorum. Kusup rahatlamam lazım sözün özü. Çıktım odadan, artık şeytan mı dürttü ne olduysa salona bakayım dedim. Hafif bir müzik sesi geliyor.

Aman ne göreyim... Teyzem değme rodeocuya taş çıkartıyor.:))) Göz göze geldik. bir bakışı var var bana, si..tir git der gibi anlatamam. Hemen lavaboya gidip kustum. Gördüklerimi unutmak için yüzüme su çarptım ama nafile. Hiç ses etmeden odaya döndüm.

Teyzemle, cinsellik de dahil olmak üzere hemen her konuyu konuşuruz. Hatta korunmaktan tut yatak sırlarına kadar bir çok şeyi ondan öğrendim. Anneyle konuşmak zor şey bunları. Ama bu sahneyi hiç konuşmadık. Aramızda tabu oldu. Bilmek ve görmek farklı şeyler. Bu da öyle bir şey işte.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol