30'luk bakire

fridakahlo
Gerizekalı? Sen burda kendi fikrini doğrularını savunurken, takındığın tavır ve üslupta başarısızken , burada tespit kasıyorsun. Bu hayatta hiç bir kadın ile birliktelik yaşamadan göçüp giden bir sürü bilim insanı var. Benim en çok şaşırdığım ise tesla idi. Tesla gerizekalı da sen mi ilerizekalısın. Hasssi..tiirrrrrrrrrrrrr. !
redlight redlight
bunu başlığa niye entry olarak yazıyorsun?

tesla evet sosyal bakımdan sorunlu bir insan. birçok bilim adamı asperger sendromlu ve bu özellikle karşı cins ile iletişimini baltalıyor. senin tabirinle evet sosyal açıdan gerizekalılar ve biz sırf bu yönden yetersizlikleri yüzünden bu kişilere saygısızlık etmeyiz. onu kimler yapıyor belli zaten.

newton da bakir öldü. einstein karısıyla çok sorun yaşayan kuvvetle muhtemel cinsel hayatı bozuk biriydi. adam burada elbette ki normal kişiler hakkında yazmış, kafası bizim gibi çalışmayan asperger kişilerle ilgili değil. delireceğine mantığınla düşün.
fridakahlo fridakahlo
Gerizekalı kelimesi başlığa entry olarak girilmemiş mi? Ben de bu entry pekala başlık altına girerim. Mantıklı olmayı siz denerseniz ortada bir sorun kalmayacak.
redlight redlight
harika argüman. az daha zorla mezun olursun liseden.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol