işten gelen kocasının ayaklarını yıkayan kadın

redlight
sözlerin tek başına anlamı yoktur, biz tümevarım ile onlara değer atfederiz.

"tesbih sevmiyorum" diyen bir kadın genellikle, tesbih görünce sinir krizi geçirmez. günlük hayatta yaşadığı gördüğü tesbihin temsil ettiği değerlerden (ki bu onlara göre genelde kekoluktur) rahatsız olma durumu söz konusudur. yoksa budist tesbihi olan bir keşiş bu sözden sorumlu tutulmaz.

iletişim dediğiniz şey, karşıdakinin anladığıdır, 'a' dediğiniz şeyi karşı taraf ne kadar 'a' ya yakın anlarsa o kişiyle iyi iletişim kurabildiğinizi anlarsınız. bu yüzdendir ki "onu diyemezsin" zihniyetine sahip kişiler iletişimi kültleştirir, daraltır ve kendi zihniyetinden olmayan kişilere yaşam hakkı tanımaz.

burada da bu söz konusudur. başlık geleneksel biçimde kadının geriye itildiği bir durumu çağrıştırıyor bazı insanlar için, gücenme bundan kaynaklıdır.

ama başlık ufak mazoşist eğilimli bir kadının oynaşma eylemi gibi açılsaydı elbette "kadınlar eziliyor" türevinden daha az tepki görürdü. başlıktaki eylem göze sokulmadığı sürece, rıza olduğu sürece gayet normaldir. 'doğululuğu' kapatmak için aşırı oksidentalist tepkiler veren kişileri görünce artık şaşırmıyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol