30'luk bakire

theperfectmaster
Diyelim ki bir gün yolda giderken böyle bir kadının, yani 30'luk bakirenin sorunlu olmadığını iddia eden biriyle karşılaştınız, Ona ne cevap vermelisiniz? Öncelikle insan gibi meramınızı anlatın. Bak kardeşim, cinsellik insanın ihtiyacıdır ve bu ihtiyaç karşılanmadığı takdirde ps.kolojik sıkıntılar yaratır. insanlar bu sıkıntıları dışa vurmuyor olabilir, Zaten cinsellik kaynaklı ps.kolojik problemler kadınlar tarafından kolay paylaşılmaz, hele ki bu kadın 30 yaşına dek seks yapmayacak kadar cinselliğe takıntılı yaklaşan bir kadınsa kendini çılgınlar gibi bastırdığı insan ps.kolojisinden zerre kadar anlayan herkese apaçık görünen bir gerçektir deyin.

Anlamadı mı? Öyleyse kendisine cinselliği yaşamayan kişileri koruma refleksi yerine olaya tarafsız bir biçimde yaklaşması gerektiğini, böyle kişilerin ps.kolojik yardıma ihtiyaç duyduğunu ve sorunu örtmenin kesinlikle yardımı dokunmayacağını anlatın.

Yine anlamadıysa amına koyduğumun geri zekalısını daha da muhatap almayın. Sadece saçmalarsa düzeltin ki başkalarını da saçma sapan görüşleriyle yanıltmasın.
redlight redlight
bu ülkede yaşayıp toplum baskısına uzaylı kalanlar bana çok gülünç geliyor. sorunlu olduğunu kabul edilmesi için kadın illa alnına yazacak. sürekli bunun normal olduğunu söyleyen direktifli teselli verirsen o da söylemekten deli gibi korkar.

kaç defa dedim, yine diyorum toplum baskısının çoğu amca-teyze baskısı eliyle gerçekleşmez. kıçkıça oturduğun en yakın arkadaşların tarafından gerçekleştirilir.

ama yok, hadi bir çember oluşturalım. sırayla bu "normaldir tamam mı yha!" yazalım. 10 'türk kızı' gücünde "sana ne!!!" diyelim. kesin çözülür.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol