kedi

anonim_kullanıcı
Eski mısır uygarlığında fazlasıyla saygı gösterilen bir hayvandır. Tanrı kutsallığı affediliyor diyen de var, reenkarne olmuş insanlar olduğu düşünenler de.

Ben de kedi sahibiydim. Müteveffa kedim şükran ( şüko) ile geçen yıl ölene kadar tam 9 yıl beraber yaşadık.(ışıklar içinde uyusun) benim şüko evin gerçek sahibiydi. Kapalı kapılara asla tahammül edemez, gelir yatağımda benimle uyurdu çoğunlukla. Ve bunu da misafir falan var mı yok mu diye umursamadan yapardı. Ve aramızda kalsın birazcık da röntgenci bi karaktere sahipti. Eve yeni bir erkek gelirse, ortama hakim bir yer seçer ve oradan bizi izlerdi. Bazen yaptığı hareketlerin dikkatimizi dağıttığı da olurdu. Patilerini sürekli sinek kovalar gibi sallaması, hatta yatağa gelip daha yakından izlemesi gibi vs. Ama hiç değişmeyen şey bizi bir saniye bile gözden kaçırmıyor olmasıydı.

Ben reenkarnasyona inanmıyorum. Ama şüko'dan sonra acaba gerçek olabilir mi diye düşünmedim değil. Kim bilir reenkarne olup gelmiş hangi röntgenciyi yıllarca besledim evimde. Olsun be şüko, ben seni her halinle sevdim. ;))
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol