doktora gidince utanmadan açıp gösteren tip

anonim_kullanıcı_4
bir ara bana da oldu.
son sınıfta acil nöbetinde kadının biri boğaz rahatsızlığı şikayetiyle acile gelmişti, penisilin yapacağım kadına, enjeksiyon odasına geçin bekleyin hanımefendi ben geliyorum dedim. ama kadının tarzından o odada bir şeyler olacağı belliydi yani bayağı aykırı bir tip kısa etekle gelmiş enjeksiyona, bacağına kolum kadar bir çiçek dövmesi var pembeli falan. neyse geçtik içeri, kadın eteğini kaldırdı, hiçbir şey yok altında, bozuntuya vermiyorum hiç, ama içten içe de, bu kim lan, cins midir nedir diyorum. kadın eteğini açtı, kusura bakmayın dedi kıyafetim pek müsait değil dedi, hesapsız gelmek zorunda kaldım dedi. yok dedim ben, burası zaten adı üstünde acil sıkıntı yok dedim geçmiş olsun, enjeksiyonu yaptım, bitti dedim. bu kadar mı dedi bana, elinizde hafifmiş maşallah diyor, öyledir dedim. bunun gibi birkaç olay daha oldu, ilerleyen zamanlarda onları da yazarım. :)
anonim_kullanıcı_3 anonim_kullanıcı_3
çiçek dövmesi var pembeli olması ayrıntısından bir çıkarımda mı bulundunuz? Biz de mi öyle yapmalıyız? Bu ayrıntının çamaşırsız olmasıyla hiç ilgisi olmayabilir.
anonim_kullanıcı_4 anonim_kullanıcı_4
yok, dövmenin pembe ve çiçekli olması hoş bir detay olduğu için belirttim. güzeldi. :) burada bacağında çiçek dövmesi yapan ahlaksızdır anlamı çıkmasın. :)
anonim_kullanıcı_3 anonim_kullanıcı_3
Öyle gibi anladım ben ve yadırgadım o yüzden yazdığınızı.
organick organick
🤤
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol