Ben şık bir restoranda yer ayırtmayı düşünürken o beni tavuk dönerciye götürdü, resmen bağcılar kekosu ile çıkıyor gibi hissediyorum, ayrıca sevgilim pilavı bile elle yiyor, iyice tiksinmeye başladım bu durumdan, sizce ondan ayrılmalı mıyım?
yas : 18
cinsiyet : kadın
rumuz : water
sevgilim ilk buluşmamızda beni tavuk dönerciye götürdü sizce ondan ayrılmalı mıyım ?
açıkçası ben kendi adıma, param olsa bile şık bir restorandan çok, lezzetli bir tavuk dönerciyi tercih ederim.
ama 18 yaşında bir kadın olunca şekilcilik de önemli oluyor tabi haliyle.
tavuk dönerciye götürmesine bir şey diyemem ama pilavı elle yiyorsa o bedevi ile mutlu olma şansın yok. çünkü pilavı yedikten sonra o eliyle götünü de kaşır
tez amanda ayrıl. umarım başına bela olmaz ayrılınca
ama 18 yaşında bir kadın olunca şekilcilik de önemli oluyor tabi haliyle.
tavuk dönerciye götürmesine bir şey diyemem ama pilavı elle yiyorsa o bedevi ile mutlu olma şansın yok. çünkü pilavı yedikten sonra o eliyle götünü de kaşır
tez amanda ayrıl. umarım başına bela olmaz ayrılınca
Sevgilinin bedevi olduğuna işaret eden durum. Hiçbir türkün elle pilav yiyebileceğini düşünmüyorum. İsteseler de yapamazlar. Teknik bilmek lazım.
(bkz: tamam tamam hadi inandım tamam)
(bkz: tamam tamam hadi inandım tamam)
Biraz paraya kıysaydi da et döner ısmar... Saygılar...
derdi büyük olmayanı küçük dert öldürür derler ona göre kızım
dereye suya götürüp susuz getirmemiş en azından
Benim de bir sevgilim vardı. Genelde salaş ortamlara götürürdü ya da ev (şikayetçi olmadım) arada güzel ve özel olsun diye farklılık isteyebiliyoruz. Hesabı da ben öderim yani ne olacak dememe rağmen yine de istediğim bir yere götürmemişti. Bu arada fakir falan da değil kendisi. Böyle orada burada dönüp dolaşıp kimseye de ağlaşmadım. Sonra ayrıldık, aradan bir kaç ay geçmiş mekan mekan sikiş uğruna gezdiriyor başkalarını. Yani sonuç olarak sanırım gezdirilmek istiyorsan ,kendini naza çek, seks yapma bi süre. anladığım kadarıyla öyle gezdiriyorlar mekan mekan😁 hazır am, hazır damsa eğer adamlık ya da insanlık yok ne yazık ki erkek milletinde.
Sevgili dolares bir Trakya atasözü derki "Amın hatırı, dağı yatırı"... Saygılar ...
hele birde ayran içirmediyse ayrılmalısın
Ben de olsam sevgilimi ilk tantuni yemeye götürürüm ama elle pilav yiyorsa ve ayran ısmarlamadıysa ayrıl bence
hani bir laf vardır ya parasız adam gereksiz adam diye; dedem rahmetli köprü altlarında büyümüş. ana yok baba yok, bildiğin sokakta yatıyor gençliğinde hatta kore savaşı için gönüllü var mı diye sormuşlar askerde tek gönüllü bu çıkmış koca bölükte. Sonra çalışmış çabalamış dönmüş köşeyi. heh işte bizim rahmetli ne derdi biliyor musunuz: parasız adam it oğlu ittir. boş ver it oğlu iti.
yahu sen hıyarın tekiyle sevgili olmuşsun diye hep aynı şeyin olacağını zannetmek niye?
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?