nasıl ikiz doğurulur

peki karicigim
Cevabını merak ettiğim soru. Bildiğim kadarıyla penis o kadar derine gitmiyor. İki çocuğu birden koymanın ihtimali imkansıza yakın.
dolores
Bir yumurta 2 sperm tarafından döllenirse ya da 2 yumurta ayrı ayrı döllenirse ikiz doğurursun. Ailede ikiz doğurmuş varsa ihtimal yükselir. Ayrıca tüp bebek tedavisi görenlerde döllenme ihtimalini yüksek tutmak için, yumurta birden fazla sperm hücresiyle aşılandığından, tüp bebek tedavisi görenlerde ikiz bebek doğurma ihtimali de yüksektir. Şimdi gidip deneyebilirsin.
2
peki karicigim peki karicigim
2 yumurta doğal yollarla nasıl döllenir bir fikriniz var mı?
dolores dolores
Yumurtlama döneminde üst üste sürekli seks yaparsanız, sperm kaliteniz yüksekse vs vs. Bilemedim. 2 yumurta döllenince çift yumurta ikizleri, tek yumurta aynı anda 2 kez döllenince tıpa tıp benzeyen 2 birey oluşuyor. Kadın doğum uzmanı daha detaylı bilgi verecektir. Genel olarak doğal yollarla ikiz istiyorsanız ihtimal çok düşük ; ancak aileden gelen kalıtsal durum varsa ihtimaller dahilindedir.
feromontutkunu
nasıl ikiz doğurtulur diye değiştirip cevap veriyorum; eskiden bizim köyde bir çeşme vardı o çeşmenin etrafında yetişen ottan yiyen koç ve koyunların ikizleri olurdu sonradan çakşır otunun cinsellik üzerine etkileri ortaya çıkınca anlamış olduk, çakşır kökü çakşır suyu, çakşır sallama çayı var kendi çapında viagraya doğal alternatif.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol