kavgadan kaçan erkek

Sigmund Freud
erkekler genel olarak kavga etmeye meyilli olarak evrimleşmiştir. hatta çok değil daha 150 yıl öncesinde, hoşlanmadığın bir adamı düelloya çağırıp herkesin gözü önünde öldürüp, elini kolunu sallay*rak eve gidebiliyordun.
son yıllarda baskıladık bunu, ancak evrimini tamamlayamamış bazı insanlar gerçekten dayaktan başka çözüm bırakmıyor. laftan kesinlikle anlayamıyorlar. genelde akp-mhp destekçisi oluyor bunlar.
ama bunlara girişsen bir dert girişmesen bir dert. öncelikle teke tek gelmiyorlar, hep adam topluyorlar. daha sonra sopa,bıçak,silah çekip acımasızca infaz edebilirler.
yani dayağımı yedim eve gideyim demiyorlar.
bu şartlar altında adil bir kavga olmadığı için ben şahsen hep haklı da olsam bu tarz adamlarla kavgadan kaçıyor maalesef
peki karicigim
Erkek erkeğe kavgada 2 kişiden sadece 1 tanesinin sağ kurtulabileceğini bilen erkektir. Onun da ne kadar sağlam kurtulabileceği meçhul zaten. Ben tek dilimin kopmasını, dişlerimin kırılmasını, çenemin yerinden çıkmasını, kafa tasımda çatlak oluşmasını istemem.
nicktirgit
kaçanın anası ağlmayacak olan erkektir..
kavgadan hiç kaçmadım. yumruk yumruğa kavgaya her zaman varım.. ancak silah çıktı mertlik bozuldu..
en iyisi kaçmaktır...
lorem ipsum
boşa gireceği kavgadan bilerek kaçınan, aklı başında erkekle karıştırılmamalıdır.

zamanında birinden duyduğum güzel bir söz "sokakta kendini koruma kavga etmeyi bilmekten değil, kendini bir kavgadan uzak tutabilmekle başlar."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol