türk kadınlarının kendini ağırdan satması

Sigmund Freud
tamam dişi cinsi seçici olur, dişi kertenkeleyi etkilemek için bile erkek kertenkele dans falan ediyor.
ama bu kadar da olmaz, yani ortalamanın altında bir kadın bile kraliçe arı sanıyor kendini..
ağırdan satma işini iyice abartıp, 'vermicem de vermicem, evde kuruyacacağım'a dönüyor olay
allah akıl fikir versin.
dolores
Türk kadını, Türk kadını vay şöyle vay böyle.. aklı başında normal standartları olan dünya üzerinde hiç bir kadın, her önüne gelen adamla sevişmez. Bunun Türk kadınıyla bir ilgisi doğrudan yoktur. Sevişmek için; kadın kaşar değilse şayet hoşlanmak, cinsel çekim gibi unsurlar gerekir. Kadının doğası bu şekilde evrimleşmiştir. Erkekler gibi 'aaa delik, dalalım hadi' olmamız mümkün değildir. Yurt dışına gittiniz örneğin, hangi kadın size bacaklarını ayırıp gel gel yaptı?
feromontutkunu
arttırıyorum, tutuk, gergin, mutsuz, rahatlayamamış insanların varlığı ve bu enerjinin isteğin arzunun kullanılamaması; ilerleyememizin, estetğin, güzel şeylerin olmasına engel diye düşünüyorum bir başka deyişle yaşansa her şey daha güzel olacak diye düşünmeden edemiyorum.
hera
Asıl erkekler kendini ağırdan satıyor, hoşlansa bile söylemiyor, hoşlanmasa bile söylemiyor öyle durup da duruyor ( niye acaba?) Ama kadınlar öyle mi? bişi hissediyorsa açık açık söylüyor, hissetmiyorsa da söylüyor çünkü başında kimsenin kalabalık etmesini istemiyor.
banadalazm
O kadar doğru bir önerme ki . Mesela Şuan birlikte olduğum kız arkadaşım abartmadan söyleyebilirim 2 ay uğraştırdı beni. Bir canavardan kuzuya bu sürede döndü. Şimdilik iyi anlaşıyoruz ama peşinden koşturma işi kalkmalı artık
2
hera hera
2 sene koşanlar var.
banadalazm banadalazm
Ben o kadar sabredemezdim
organick
Yabancı kadınların ağırdan satmadığını mı anlamalıyız bu başlıktan?
Sırasıyla, Türk kadınları mı? Dişi cins mi? Ortalamanın altında bir kadın mı? Başlık türk kadınları..içerik kategorize. Çelişkiler silsilesi. Ağırdan satma abartılmadığı sürece her iki tarafın da(bakın türk erkekleri ya da türk kadınları demiyorum) zaten ister istemez yapacağı bir eylem. Birbirimizi yormayalım. Her şeyi yerinde ve zamanında yapalım.
qubar
Bir kız grubuna denk gelin görün ağırdan satmayı, tek başına evet lakin pek öyle değil artık işler sanirim belli bi yaşta özellikle...Sayko kız dolu heryer

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol