instagram kullanmayan güzel kızlar nerede

cinsel psikolog
instagram denen, düşük iq turnusolu, lağım çukuru programa vakit harcamayan,
duygu özarslan,şeyma subaşı gibi figürleri takip etmeyen,
işinde gücünde, güzel kızlar nerede sorunsalı
nerede olduklarını bilemiyoruz, instagram kullanmadıkları için bulamıyoruz kendilerini
okuryazar
Çalıştığım yerde bir gün yemek dönüşü bir baktım erkek meslektaşlarım toplaşmış birşeye bakıyor laptopta. Aniden kalabalığa dalıp noluyor burda deyince içlerinde en genci heyecanla bana 30larına yaklaşmış ofis sekreterinin bikinili havuzbaşı fotolarını gösterdi. Kızcağız uzun süredir bekar, sinimini standart güzellikte bir kız. Hiç bir vukuatı, çözülmüş gömlek düğmesi, mini eteği veya müdür flörtü görülmemiş. Bir anda bizim alıklar bikinili halini görünce heyecanlanmış.
Mazbut sekreterin bikinili fotosu işe yaradı ama. 6 ay içinde bizim alıklardan birini tavlayıp evlendi ve ikisi de başka işler bulup ayrıldı işten. Bence iyi de yaptılar. O bikinili pozları seyrederken müstakbel yengeye kimbilir neler söylendi.
1
mystery
(bkz: duygu özaslan ) Bence çoğu kızdan daha donanımlı bir kız. Danla bilic, kafalar, reynmen falan takip edileceğine bu kızın takip edilmesi daha iyi. Genelde kızlar sevmezler kıskanırlar ondan bok atarlar. Ama spor yapan, İngilizce bilen, olayları alaya alabilen özgüvenli, vücudu on numara bir kadını bir erkek olarak seviyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol