çok kadın sikmeyi bok sanan gerizekalılar

dolores
Genelde beyni olmayan erkeklerde böyle bir düşünce var. Çok siktim 'adam' sanarlar yanılgısı. Oysa kişiliği oturmuş hiç bir kadın çüküyle övünen erkekten hoşlanmaz. Beyninizi ortaya koymakta fayda var. Etkilemek karakterle olur, zekayla olur ne bileyim bir yeteneğin vardır onunla olur. Siz siz olun kendinizi çükünüzle ispat etmeye çalışmayın. Sağa sola salladığınız, nereye sokacağınızı şaşırdığınız çükünüz bizi ilgilendirmiyor. Size çekicilik değil, iticilik katıyor. Ayrıca parasını verince ben de yaparım o işi.
nicktirgit
adım başı rastlanması mümkün olan gerizekalılardır.
bir erkeğe kaç kadınla oldun diye sorun bakalım kaçı doğruyu söyleyecek..
ben söyleyeyim, hiçbiri...
erkek çok kadınla oldum der..
kadın ise ilk seninle oldum der.
bu iki yalan birbirleri siker durur..
1
organick organick
:(
theperfectmaster
genellikle çok kadın siken erkekler için, ahlakçı diğer erkekler veya bu erkeklerin afra tafrasına maruz kalmış kadınlar tarafından yapılan bir tanımlamadır. aslında çok dişi sikmek evrimsel olarak başarı çerçevesinde kabul edilebilir; zira insan hariç Alfa'sı olduğu varsayılan pek çok türde (kurtlar, aslanlar, goriller vb.) iktidar sahibi erkekler cinsellik açısından epey avantaj sahibidir, cinselliğe çok kolay erişirler ve grubun diğer üyelerine kıyasla da çok dişi sikerler. insan da bir hayvan olduğu için insanda durumun bundan farklı işlediğini düşünmemizi gerektiren bir sebep de yoktur. insan genelde tür olarak bilinci fazla gelişmiş olduğu için kendini hayvandan üstün görmeye eğilimlidir ama doğanın "daha zeki ve bilinçli olan daha üstündür" diye bir kanunu yoktur, insan da diğer hayvan türleri gibi bir hayvan olarak çok dişi sikmeyi kendisi için başarı kabul edebilir.

tabii mevzubahis böbürlenme olduğunda sadece çok kadın sikmekle değil, neyle övünürseniz övünün genellikle iticileşirsiniz. böbürlenirken itici olmamak için insanda çok ender görülen bir sempatikliğe ve övüncünüzün nispeten haklı bir temele dayanıyor olmasına ihtiyacınız vardır.
Sigmund Freud
eskiden öyle sanardım ve haklıydım da.
bu ülkede erkek olmak zor. kızların gözü yüksekte. ortalama erkeklere bakmıyorlar. bakmadıkları gibi de aşağılıyorlar.
bu nedenle bir erkeğin kendini bulması, özgüvenini kazanması için maksimum sayıda kadınla beraber olması iyi bir ölçüt olabiliyor.
yaş oldu 36. kendime hayatım boyunca en az 50 adet kadınla beraber olacağım kotası koymuştum ama dolduramadım kotayı. 10 civarı farkım var. ama artık saymayı bıraktım galiba. çünkü kendime kendimi ispat ettiğime inanıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol